Ulla

Välkommen till Ulla, ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Här checkar du in snabbt och smidigt direkt i din mobiltelefon, garanterat fritt från kö.

Prisvärt boende

För dig som besöker Ullared och planerar att övernatta för att hinna med mer shopping och upplevelser är Ulla ett av våra mest prisvärda alternativ. Boendet ligger endast ett par kilometer från varuhuset och har en enkel standard. Husdjur är tillåtna i alla rum, men inte i gemensamma utrymmen så som matsal och allrum.

Två rumstyper med frukost inkluderat i priset

Du kan själv välja prisklass på din övernattning eftersom det finns två rumstyper – rum med med toalett och dusch i rummet och rum med tillgång till toalett och dusch i gemensamma utrymmen. Observera att rummen på Ulla inte har TV. Gratis Wifi finns tillgängligt på rummen och i gemensamma utrymmen.

Frukostbuffé ingår i priset för alla som övernattar och sänglinne finns möjligt att boka till fram till dagen före ankomst. Städning ingår med förbehåll att alla gäster ansvarar för att slänga sina egna sopor. Parkering är gratis för alla.

Anpassning & tillgänglighet

Rummen på Ulla är fördelade på två våningar där tillgång till andra våning endast är möjlig via trappa (ej hiss).

Vid behov av boende anpassat för funktionsvariation, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på 0346-375 00 om du har några frågor.

Öppettider frukost

Frukostbuffén serveras i restaurangen under följande tider.
Söndag – fredag 07.00 -10.00
Lördag 06.00-10.00.

På Ulla checkar du in och låser upp med mobilen

Ulla är ett obemannat boende där du använder en digital nyckel i din mobiltelefon för att få tillträde till rum samt för att låsa upp entrédörren. Genom appen ”AeroGuest” får du tillgång till din digitala rumsnyckel som du kan dela med dig av till övriga gäster i ditt rum. Enkelt, smidigt! Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Appen laddas ner i App Store eller Google Play. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss på telefon 0346-375 00 eller besöka Hotellets reception.

Läs mer om Digital incheckning

Hitta till Ulla

Ulla ligger ett par kilometer från varuhuset längsmed väg 153. Adress: Hjärtared 115, 311 62 Ullared.

 

Boka boende

Ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Välkommen med din bokning!

Boka