Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 7 oktober 2021

Juldukning & servering

Med enkla medel kan man få till en stämningsfull dukning, vi tipsar om delar av sortimentet här. Allt för en komplett juldukning hittar du på varuhusets andra plan!

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Julbak & matlagning

Skapa julmys hemma och fixa det godaste julfikat med hjälp av redskap och tillbehör inom bakning. Vi har samlat allt du behöver för att hitta fram till den rätta julkänslan runt fika- och middagsbordet i varuhuset och presenterar några favoriter här!

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Konstjulgranar

I år storsatsar Gekås på konstgranar och i den lilla granskogen på varuhusets jultorg hittar du allt från små, enkla men ändå naturtrogna granar för strax under hundralappen till stora färdigklädda lyxgranar.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Julgranstillbehör

På vårt jultorg finns julgransdekorationer som passar alla stilar. Det finns snudd på lika många julgransstilar som det finns hushåll i vårt avlånga land. Se ett axplock från sortimentet här.

Se sortiment

Den 7 oktober 2021

Julklappsinslagning och julpyssel

På varuhusets Jultorg har vi laddat upp med allt du behöver för att skapa fina klappar att lägga under granen. Oavsett stil finns det presentpapper, snören och etiketter som matchar och dessutom julkort att skriva juliga hälsningar på.

Se sortiment