Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 27 maj 2024

Pernilla Wahlgren Design Skor AW24

Årets höst- och vinterkollektion från Pernilla Walhgren Design bjuder på tuffa sneakers, tjusiga stövletter och värmande boots som du kan känna dig både snygg och bekväm i. Skorna säljs på skoavdelningen på Plan 2 i varuhuset hösten 2024.

Se sortiment

Den 23 maj 2024

Nya växter för hem och trädgård

Vår växtavdelning Gröna rummet är laddad med växter, blommor, krukor, vaser och trädgårdsdekorationer till helt oslagbara priser. Njut av sommaren och låt ditt hem grönska!

Se sortiment

Den 16 maj 2024

Inspiration för grillkvällen och sommarfesten

Trädgårdsfest med vännerna, födelsedagsfirande i sommarsolen och långa grillkvällar med nära och kära. I varuhuset finns nu allt du behöver för sommarens fester till oslagbart låga priser.

Se sortiment

Den 14 maj 2024

Säsongens nyheter för häst & ryttare!

Vårsolen skiner och naturen grönskar, stallkvällarna blir ljusare och tävlingssäsongen har startat för både stora och små ryttare. Behöver du kanske införskaffa nya täcken och ryktborstar, eller bara komplettera garderoben med nya ridkläder?

Se sortiment

Den 10 maj 2024

Inred din sommardröm!

Skira gardiner som fladdrar i sommarbrisen, färgglada detaljer och blomstrande mönster. Vi har inredningen som ger ditt hem, sommarstuga eller uterum en riktigt härlig sommarstil.

Se sortiment