Asgarv – Tobias Persson

24 Oktober 2024 295:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en skrattsäker after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

 

Om Tobias Persson

Tobias Persson är den mångfacetterade underhållaren som vi sett i såväl ”Doobidoo”, humorprogrammet ”Morgonsoffan”, ”Lotta på Liseberg”, ”Alla för en”, ”Stockholm Live”, ”Babben & Co”, i Ö&B-reklamen, på ”Extra Extra”, m.m. Med över 20 års erfarenhet som standup-komiker framträder Tobias på scenen med en imponerande enkelhet som fångar publiken från första stund. Hans energi och frenesi sprider sig som en smittsam våg genom åskådarna och resulterar i häftiga skrattattacker.

Tobias kännetecknas av sitt varma och inkluderande skratt, samtidigt som han förmedlar en tydlig och seriös underton som engagerar och involverar publiken. På scenen är han alltid redo att kasta sig ut i det oväntade, fånga upp infall och improvisera, vilket skapar en maximal upplevelse av ”här och nu”.

Med en imponerande repertoar har Tobias Persson etablerat sig som en framstående komiker. Hans mångsidighet och karisma gör att han når en bred publik. Missa inte chansen att se Tobias Persson live på scen! Förbered dig på en kväll fylld av skratt och överraskningar, där Tobias med sin briljanta humor och smittande energi tar dig med på en oförglömlig resa. Köp dina biljetter nu och upptäck varför Tobias Persson är en av Sveriges mest hyllade komiker! Välkommen Tobias Persson till Asgarv!

Asgarv All Inclusive – Boendepaket med biljett

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost.

Pris för 2 personer från 1 150 kr (prisexempel vid bokning för 2 personer på Campingplats med el).

BOKA BOENDEPAKET

Boka Stand-up biljett

Säkra din plats framför Asgarv scenen i Eventhallen, Ullared. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.

Biljettpris: 295 kr/person

BOKA BILJETT

 

Evenemangsinformation

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära kvällsbuffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen och kvällen inleds med en gästkomiker som kommer värma upp dina skrattgropar inför kvällens huvudakt.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv kalendarium

Diyari Mahmoud 26 september
Tobias Persson 24 oktober
Lennie Norman 7 november
Shanti Rydwall Menon 21 november

Avbokning

Avbokning boendepaket

Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till klockan 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).
Entrébiljetten är bindande från bokningstillfället och går inte att avboka.

Avbokning vid biljettköp via Nortic

Läs mer om Nortics bokningsvillkor vid köptillfället på nortic.se.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen