Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 14 mars 2024

Vårens skonyheter: BARN

Snabba sneakers i glada färger, praktiska gummistövlar och sandaler för varma sommardagar. Nu är skoavdelningen påfylld med nyheter för barn i alla åldrar.

Se sortiment

Den 14 mars 2024

Vårens skonyheter: HERR

Sportigt, dressat och funktionellt! På varuhusets stora skoavdelning hittar du nyheter för alla tillfällen. Från sportiga sneakers för snygga vardagstillfällen till klassiska finskor som matchar kostymen.

Se sortiment

Den 12 mars 2024

Allt för hemmafixaren!

När det är dags för hemmafix är det viktigt att ha rätt verktyg och arbetskläder för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vårt varuhus är fyllt till brädden med allt du behöver för att ta itu med dina hemmaprojekt, oavsett om det är att snickra ihop en hylla, måla om i vardagsrummet eller hänga upp dina tavlor.

Se sortiment

Den 7 mars 2024

Allt för grillsäsongen och inspirerande dukningar

Ladda upp för årets grillsäsong! Vi har rustat upp Grillavdelningen med allt som behövs och tipsar om dukningar för sommarens härliga grillkvällar.

Se sortiment

Den 5 mars 2024

Marie Serneholt SS24

Säsongens barnmodekollektion från Marie Serneholt har anlänt i varuhuset! Precis som tidigare år bygger kollektionen på lekfulla, trendiga kläder för barn i alla åldrar, och dessutom några utvalda plagg i damstorlek.

Se sortiment