Asgarv – Diyari Mahmoud

26 September 2024 295:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en skrattsäker after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Diyari Mahmoud

Om Diyari Mahmoud

I flera år har Diyari Mahmoud varit en av Sveriges mest lysande humorstjärnor på internet. Med miljontals visningar på sina sketcher och sina numera ikoniska karaktärer Bosse, Baba och Anders, har Diyari fångat en publik i alla åldrar och blivit ett älskat namn inom svensk komedi.

På senare år har Diyari även gjort en imponerande entré på standup-scenen. Med enbart en mikrofon i handen och en scen att dominera, får han publiken att skratta tills tårarna rinner. Hans välskrivna skämt, kombinerat med en fenomenal förmåga att interagera med publiken, skapar en oöverträffad stämning vid varje framträdande.

Hans humor är en mix av kvickhet, sociala observationer och en varm självironi som tilltalar både unga och gamla. Med en unik talang för att belysa vardagens absurditeter och en oemotståndlig karisma, får Diyari inte bara publiken att skratta, utan även att tänka till.

Diyarıs popularitet har resulterat i utsålda föreställningar runt om i Sverige och har gett honom flera prestigefyllda priser och utmärkelser inom humor och underhållning. Han har blivit nominerad till Stora influencer-priset, utnämnd till Årets Östgöte, och har under de fyra senaste åren varit med på Medieakademins lista över Årets makthavare på internet.

Med en ständigt växande skara följare och fans, både online och offline, fortsätter Diyari Mahmoud att bryta ny mark inom svensk komedi och cementerar sin plats som en av landets mest begåvade och älskade komiker. Hans sketcher har redan fångat miljontals tittare på Youtube och TikTok, och hans stjärna fortsätter att lysa allt starkare. Välkommen till Asgarv, Diyari!

Asgarv All Inclusive – Boendepaket med biljett

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost.

Pris för 2 personer från 1 150 kr (prisexempel vid bokning för 2 personer på Campingplats med el).

BOKA BOENDEPAKET

Boka Stand-up biljett

Säkra din plats framför Asgarv scenen i Eventhallen, Ullared. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.

Biljettpris: 295 kr/person

BOKA BILJETT

 

Evenemangsinformation

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära kvällsbuffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen och kvällen inleds med en gästkomiker som kommer värma upp dina skrattgropar inför kvällens huvudakt.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv kalendarium

Diyari Mahmoud 26 september
Tobias Persson 24 oktober
Lennie Norman 7 november
Shanti Rydwall Menon 21 november

Avbokning

Avbokning boendepaket

Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till klockan 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).
Entrébiljetten är bindande från bokningstillfället och går inte att avboka.

Avbokning vid biljettköp via Nortic

Läs mer om Nortics bokningsvillkor vid köptillfället på nortic.se.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen