Asgarv – Lennie Norman

7 November 2024 295:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en skrattsäker after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Asgarv Ullared med Lennie Norman

Om Lennie Norman

Stå-uppare som varit med sedan starten. Lennie Norman är en av våra mest kända stå-uppare. Han har varit med i ett flertal TV-program och sålt ut teatrar från norr till söder.

Lennie Norman är en underhållare av rang och han tillhör verkligen ”veteranerna” när det gäller svensk stand up comedy. Han varit med ända från början – och tog sig an underhållningsformen då standupen kom till Sverige i slutet av 80-talet. Han etablerade sig blixtsnabbt som en i eliten och har sedan dess befunnit sig där. Lennies rutin lyser alltid igenom och han är omtyckt för sin förmåga att snabbt anpassa sig till uppkomna situationer. Han bjuder gärna in publiken med frågor och agerar snabbt på det som händer i lokalen. Välkommen Lennie Norman till Asgarv!

Asgarv All Inclusive – Boendepaket med biljett

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost.

Pris för 2 personer från 1 150 kr (prisexempel vid bokning för 2 personer på Campingplats med el).

BOKA BOENDEPAKET

Boka Stand-up biljett

Säkra din plats framför Asgarv scenen i Eventhallen, Ullared. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.

Biljettpris: 295 kr/person

BOKA BILJETT

 

Evenemangsinformation

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära kvällsbuffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen och kvällen inleds med en gästkomiker som kommer värma upp dina skrattgropar inför kvällens huvudakt.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv kalendarium

Diyari Mahmoud 26 september
Tobias Persson 24 oktober
Lennie Norman 7 november
Shanti Rydwall Menon 21 november

Avbokning

Avbokning boendepaket

Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till klockan 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).
Entrébiljetten är bindande från bokningstillfället och går inte att avboka.

Avbokning vid biljettköp via Nortic

Läs mer om Nortics bokningsvillkor vid köptillfället på nortic.se.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen