Asgarv – Shanti Rydwall Menon

21 November 2024 295:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en skrattsäker after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Asgarv Ullared Shanti Rydwall Menon

Om Shanti Rydwall Menon

Shanthi Rydwall Menon är inte bara komikern med imitationer och karaktärer som sin specialitet, utan en av landets mest framstående komiker. Hon är känd för sin enastående förmåga att leverera välskrivna skämt och imitera på ett sätt som fångar publiken från första stund. Med sin höga likeability och förmåga att omedelbart vinna publiken, sticker hon verkligen ut på scenen. Att fånga publikens uppmärksamhet och skapa skratt är en konstform i sig, men för Shanthi är det något som hon bemästrar utan dess like.

Hon är en enastående ståuppkomiker och en av landets roligaste. Förutom att underhålla live har hon även synts i flertalet TV-program som Mumbo Jumbo och Parlamentet på TV4, Sanningens Minut och Robins på SVT. Shanthi Rydwall Menon har cementerat sin plats som en av Sveriges mest älskade och efterfrågade komiker. Välkommen Shanti Rydwall Menon till Asgarv!

Asgarv All Inclusive – Boendepaket med biljett

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost.

Pris för 2 personer från 1 150 kr (prisexempel vid bokning för 2 personer på Campingplats med el).

BOKA BOENDEPAKET

Boka Stand-up biljett

Säkra din plats framför Asgarv scenen i Eventhallen, Ullared. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.

Biljettpris: 295 kr/person

BOKA BILJETT

 

Evenemangsinformation

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår pupulära kvällsbuffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen och kvällen inleds med en gästkomiker som kommer värma upp dina skrattgropar inför kvällens huvudakt.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv kalendarium

Diyari Mahmoud 26 september
Tobias Persson 24 oktober
Lennie Norman 7 november
Shanti Rydwall Menon 21 november

Avbokning

Avbokning boendepaket

Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till klockan 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).
Entrébiljetten är bindande från bokningstillfället och går inte att avboka.

Avbokning vid biljettköp via Nortic

Läs mer om Nortics bokningsvillkor vid köptillfället på nortic.se.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen