Arvingarna dinnershow – SLUTSÅLT

Det här evenemanget har passerat

12 April - 13 April 2024
SHOWEN ÄR FULLBOKAD!

Upplev Arvingarna live i Ullared i en exklusiv Dinnershow! Bandet som startade i Partille för över 30 år sedan har erövrat Sverige med över 20 album, 20 Svensktoppen-låtar och 4 Grammisar. Deras framgångar i Melodifestivalen är legendariska, från segrar som med ”Eloise” till senaste hiten ”Tänker inte alls gå hem”.

Kom och njut av en oförglömlig kväll där musiken tar dig på en resa genom deras karriär. Arvingarna bjuder på sina älskade låtar och delar berättelserna bakom dem. Närmare bandet än så här kommer du inte – en unik chans att fånga deras historia från replokalen till de stora scenerna, allt medan du avnjuter en fantastisk middag. Missa inte detta musikäventyr med Arvingarna!

Under showen bjuds du och ditt sällskap på en smakfull tvårätters showsupé, skapad och signerad Peder & Co.

 

Passa på att köpa vårt prisvärda eventpaket med boende på Hotellet, i våra lägenheter Skogslängan eller på campingen för en komplett upplevelse i Ullared.

Evenemangsinformation

Plats: Eventhallen, Ullared
Datum: Fredag 12 april & Lördag 13 april 2024
Tid: Insläpp och mingel från 18:30. Sittning 19.00.
Meny: Grillad kycklingfilé med mild pepparsås, ugnsbakad potatiskaka & legymer. Chokladmousse toppad med hallon & kaffe
Ev. allergier kontakta Peder & Co Ullared på telefon 0346-300 10.
Åldersgräns:
18 år
Efterfest: På restaurang Peder & Co i Ullared med liveband på scenen från kl. 22.30.
Arrangör: FC Event & Peder & Co.

 

Dansbandsfestival i Ullared

Välkomna till den nionde upplagan av ”En kväll i juni”. Den etablerade dansbandsfestivalen lockar hela 7000 dansglada besökare och stämningen är på topp när dansband som Arvingarna, Sannex, och Lasse Stefanz kommer till Ullared. Köp biljett till sommarens mest dansanta shoppingäventyr du med!

OM EVENEMANGET

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen