Jubileumsfirande 14-17 december

Det här evenemanget har passerat

14 December - 17 December 2023

År 1963 startade Ge-kås Manufaktur i Ullared och i år firar vi 60 år av shoppingglädje! Under några härliga decemberdagar hedrar vi vårt jubileumsår extra mycket samtidigt som hela varuhuset myser i juleskrud. Varmt välkommen till Ullared torsdag – söndag, 14-17 december då vi hyllar Gekås med festliga aktiviteter, tävlingar och erbjudanden.

OM GEKÅS 60 ÅR

 

Vad händer i varuhuset 14-17 december?

Quiza, ta upp jakten på vår VD, ta en selfie med Morgan & Ola-Conny, busa med Gul & Blå eller vinn din kundvagn. Under fyra dagar firar vi Gekås och dig som trogen shoppingkund lite extra. Varmt välkommen!

Vinn din kundvagn!

En guldchans till storvinst! Varje dag under jubileumsfirandet 14-17 december, överraskar vi tre kunder i kassalinjen med ett presentkort motsvarande värdet av sin kundvagn.

TID: varje dag, slumpade tider
PLATS: utgångskassorna

Hitta Patrik & vinn presentkort!

Gekås finurlige VD Patrik Levin, har gömt sig någonstans i det 44.500 m² stora varuhuset. Ta upp jakten för din chans att vinna presentkort på 500 kr att shoppa för. Den första som lyckas hitta Patrik, vinner!

TID: tor-fre, 14-15 dec, kl.14
PLATS: någonstans i varuhuset

Träffa Morgan & Ola-Conny

Våra omtyckta TV-profiler, Morgan och Ola-Conny finns på plats i Gula butiken vid varuhusets entré alla dagar.

Träffa Morgan kl. 10-11 & 13-14
Träffa Ola-Conny kl. 11-12 & 14-15
PLATS: Gula Butiken

Busa med Gul och Blå

Träffa våra busiga maskotar Gul & Blå som kommer florera runt på varuhusets avdelningar för att hälsa på våra yngsta besökare. 

TID: alla dagar, kl.13-14
PLATS: jultorget & lekavdelningen

Goodiebag till de första 60 shopparna med kundvagn

Stig upp i ottan och bli först i kön! De 60 första varuhus-shopparna med kundvagn får en goodiebag fylld med gott och blandat från varuhuset!

TID: tor/fre/sön kl. 07
TID: lördag kl. 06
PLATS: ingången till varuhuset

Tvätta bilen för 60 kr!

I samband med att Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje kan vi glädja alla bilister med RENT ut sagt galna priser på biltvätt. Mellan söndag – söndag, 10-17 december kan du köpa Lilla automattvätten för 60 kr, Stora automattvätten för 120 kr och dessutom få 30% rabatt på gör-det-själv hallarna. En perfekt möjlighet att få en skinande ren bil när du shoppat!

TILL BILTVÄTTEN

Jubileumspris på Hotellet - 600 kr/natt

Guldläge för shoppingsugna! I samband med att vi firar 60 år av shoppingglädje, erbjuder vi övernattning på Hotellet för två personer för oslagbara 600 kr/natt! Erbjudandet gäller ankomst 10-17 december då det vanligtvis är lugnt och luftigt i varuhuset. En utmärkt tid för julklappsshopping!
Först till kvarn gäller! Välkommen att boka online på gekas.se!

Läs mer & boka

Campa till jubileumspris!

Välkommen att boka camping under vårt jubileumsfirande för endast 60kr/natt. Priset gäller vid ankomst 10-17 december. Säkra din plats redan idag och börja planera årets stora julklappsshopping!

Läs mer & boka

Jul på Gekås 14-17 december

i samband med vårt jubileumsfirande 14-17 december kan du passa på att uppleva julen på Gekås. På Jultorget serverar vi glögg och pepparkakor, medan tomtemor och tomtefar delar ut klappar till alla barn. Utanför varuhuset bjuder vi in till en stämningsfull julmarknad med försäljare från trakten. Kom och fira Jul på Gekås med oss!

Mer om Jul på Gekås

Gekås julbord 189 kr

Med start måndagen den 4 december dukar vi upp Gekås klassiska julbord i Restaurangen på plan 3. Julbordet dignar av svenska favoriter som Janssons frestelse, julskinka, prinskorv, lax, köttbullar, sill, grönkål och mycket mer. Julbordet serveras alla dagar mellan kl. 11–17 under perioden 4–22 december. Pris 189 kr, inklusive måltidsdryck ock kaffe. Barn upp till 12 år äter för 69 kr i målsmans sällskap.

LÄS MER

Klassiska kåldolmar i Restaurangen!

Vi firar Gekås Ullareds jubileum med att servera handrullade kåldolmar på klassiskt vis med kokt potatis, gräddsås, lingon och egengjord pressgurka för endast 60 kr i Restaurangen. Priset är inkluderat dryck från dryckesautomat. Välkommen till Restaurangen på plan 3!

VÅRA MATSTÄLLEN

Jubileumspris - Fika för två!

Kalas betyder tårta – och vad passar väl bättre än att dela stunden med någon du tycker om? I Kaffebaren serverar vi vår populära chokladtårta som ett prisvärt ”Fika för 2” erbjudande. Två bitar tårta med kaffe eller annan måltidsdryck för endast 60 kr.

Våra matställen

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

Kom till Ullared 14-17 december och upplev såväl julstämning som shoppingglädje med oss!

Jul på Gekås 14-17 december