Jul på Gekås

14 December - 17 December 2023

Från torsdag 14 december till söndag 17 december hälsar vi dig välkommen till Ullared för att uppleva såväl julstämning som shoppingglädje. På Jultorget serverar vi glögg och pepparkakor, medan tomtemor och tomtefar delar ut klappar till alla barn. Utanför varuhuset bjuder vi in till en stämningsfull julmarknad med försäljare från trakten. Kom och fira Jul på Gekås med oss!

Julmarknad 15-16 december

Känn doften av glögg, brända mandlar och sprakande ved medan du strosar runt bland hantverksbodarna. På gårdsplanen framför varuhuset bjuder vi in till en stämningsfull julmarknad där du kan handla från lokala hantverkare och försäljare. Det blir ett perfekt tillfälle att tanka julinspiration före eller efter shoppingturen i varuhuset.

TID: Fredag & lördag, kl. 11-18
PLATS: Utanför varuhuset

Juliga happenings att upptäcka!

Välkommen till varuhuset 14–17 december för att sprida julglädje och komma i stämning tillsammans med oss.

Vi bjuder på glögg & pepparkaka

Välkommen till Jultorget på plan 2 där vi bjuder på glögg och pepparkakor. Njut av julens smaker medan du botaniserar bland julinredning, granar och stämningsfull belysning.

TID: Varje dag, kl. 14-17
PLATS: Jultorget, plan 2

Träffa Tomtemor & Tomtefar

Finns det några snälla barn i varuhuset? Tomtemor och Tomtefar har tagit en paus i julbestyren för att ta emot önskelistor och dela ut en liten klapp till alla barn.

TID: Varje dag, kl. 14-16
PLATS: Jultorget, plan 2

Luciatåg i varuhuset

I dagarna fyra sprider luciatåget ljus och stämningsfull sång uppe på Jultorget. Missa inte denna magiska tradition!

Tors kl. 16, Varbergs Lucia
Fre & Lör kl. 10, Gekås Lucia
Sön kl. 10, Varbergs Lucia

PLATS: Jultorget, plan 2

Julsång på Jultorget

Vad vore julen utan sång och musik? På Jultorget bjuder vi på liveframträdande med tolkningar av alla våra klassiska julsånger.

TID: Varje dag, kl. 13-16
PLATS: Jultorget, plan 2

Köp din julgran i Ullared

Passa på att köpa din julgran när du besöker Ullared! I anslutning till varuhuset ställer julgransförsäljaren upp sitt utbud av vackra granar. Hitta den perfekta granen för att smycka ditt hem till jul!

TID: Fredag & lördag, kl. 11-18
PLATS: Utanför varuhuset

Gekås julbord 189 kr

Med start måndagen den 4 december dukar vi upp Gekås klassiska julbord i Restaurangen på plan 3. Julbordet dignar av svenska favoriter som Janssons frestelse, julskinka, prinskorv, lax, köttbullar, sill, grönkål och mycket mer. Julbordet serveras alla dagar mellan kl. 11–17 under perioden 4–22 december. Pris 189 kr, inklusive måltidsdryck ock kaffe. Barn upp till 12 år äter för 69 kr i målsmans sällskap.

LÄS MER

Tomtens bästa julklappstips!

Ge bort ett presentkort laddat med shoppingglädje! Du slipper klappstressen och mottagaren får friheten att själv välja sin gåva – win win! Köp Gekås Ullareds presentkort i varuhuset eller på www.gekas.se.

Köp presentkort

Jubileumsfirandet fortsätter 14–17 december!

Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje och bra affärer! Det firar vi med massor av tävlingar och happenings runt om i destinationen från torsdag till söndag, 14–17 december. Vinn din kundvagn, haffa en goodiebag, träffa Morgan & Ola-Conny och delta i någon av våra roliga tävlingar. Missa inte heller att du kan bo på Hotellet till JUBILEUMSPRIS 600 KR för två personer, inklusive frukostbuffé. Ge dig själv årets bästa julklapp – och fira med oss!

 FIRA GEKÅS 60 ÅR

Campa till jubileumspris!

Välkommen att boka camping under vårt jubileumsfirande för endast 60kr/natt. Priset gäller vid ankomst 10-17 december. Säkra din plats redan idag och börja planera årets stora julklappsshopping!

Läs mer & boka

Jubileumspris på Hotellet - 600 kr/natt

Guldläge för shoppingsugna! I samband med att vi firar 60 år av shoppingglädje, erbjuder vi övernattning på Hotellet för två personer för oslagbara 600 kr/natt! Erbjudandet gäller ankomst 10-17 december då det vanligtvis är lugnt och luftigt i varuhuset. En utmärkt tid för julklappsshopping!
Först till kvarn gäller! Välkommen att boka online på gekas.se!

Läs mer & boka