Vi firar 60 år av shoppingglädje!

År 1963 slog entreprenören Göran Karlsson upp portarna till Firma Ge-kås Manufaktur. Det betyder att vi under 2023 firar 60 år av shoppingglädje och bra affärer. Hipp hipp hurra för vårt stora gula varuhus!

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

Läs vårt Jubileumsmagasin

Upplev 60 år av shoppinghistoria genom vårt jubileumsmagasin. Träffa några av Gekås alla stjärnspelare och läs om hur Gekås gått från en liten källarbutik till Sveriges populäraste turistmål. Ta del av tidningen på plats i varuhuset och i våra boendeanläggningar eller bläddra i den online.

Läs online

Upplev 60 år av shoppinghistoria!
Träffa några av Gekås alla stjärnspelare och läs om hur Gekås gått från en liten källarbutik till Sveriges populäraste turistmål. Ta del av tidningen på plats i varuhuset och i våra boendeanläggningar eller bläddra i den online.

Klassiska kåldolmar i Restaurangen!

Vi firar Gekås Ullareds jubileum med att servera handrullade kåldolmar på klassiskt vis med kokt potatis, gräddsås, lingon och egengjord pressgurka för endast 60 kr i Restaurangen. Priset är inkluderat dryck från dryckesautomat. Välkommen till Restaurangen på plan 3!

VÅRA MATSTÄLLEN

Jubileumsbakelse

Kalas betyder tårta! I Restaurangen och Kaffebaren serveras vår jubileumsbakelse med kaffe för endast 29 kr. Bakelsen är en grädd- och marsipandröm med lager av grädde och hallonfyllning på saftig sockerkaka. 

VÅRA MATSTÄLLEN