Vi firar 60 år av shoppingglädje!

År 1963 slog entreprenören Göran Karlsson upp portarna till Firma Ge-kås Manufaktur. Det betyder att vi under 2023 firar 60 år av shoppingglädje och bra affärer. Hipp hipp hurra för vårt stora gula varuhus!

Pompa och ståt under vår jubileumshelg!

För att fira 60 år av shoppingglädje och bra affärer kommer vi att fylla jubileumsåret med erbjudanden och happenings. Den 23–26 mars går startskottet för 60-årsfirandet! Då väntar fyra dagar fullspäckade med festliga aktiviteter, tävlingar och give aways.

SE VAD SOM HÄNDER DAG FÖR DAG

Vi bjuder på kaffe och bakelse

Välkommen upp till Bakelsetorget på Plan 3 mellan Restaurangen och Kaffebaren där vi bjuder alla våra kunder på kaffe och bakelse kl. 12-16.

Vinn din kundvagn!

Varje dag under jubileumshelgen drar vår vd Patrik Levin fem kunder som vinner värdet av sin kundvagn i form av presentkort.

Quiz med fina vinster

Gör vår digitala quiz och var med i dragningen av produkter och presentkort till ett totalt värde av 60 000 kr.

Träffa Morgan & Ola-Conny

Morgan och Ola-Conny finns på plats i Gula butiken varje dag under jubileumshelgen. Träffa Morgan kl. 10-11 och Ola-Conny kl. 11-12.

Träffa Gul och Blå

Träffa våra busiga maskotar Gul & Blå i varuhuset varje dag under jubileumshelgen kl. 11-16.

Träffa Gekås ägare och vd

Varje dag under jubileumshelgen kl. 13-14 kommer vår ägare Thomas Karlsson och vd Patrik Levin finnas i den Gula butiken för att möta alla glada kunder. 

Fiskedamm för alla barn

I anslutning till leksaksavdelningen välkomnar vi alla barn upp till 12 år att testa fiskelyckan. Fiska med oss torsdag-fredag kl. 13-15 och lördag-söndag kl. 11-15.

Wallmans on Tour

I samband med Gekås jubileumshelg är Wallmans tillbaka i Ullared med sin succéshow. Boka 24 eller 25 mars för en spektakulär show med trerättersmeny eller satsa på ett lyxigt boendepaket med övernattning.

BOKA WALLMANS

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

  • Gekås Ullared 60 år!

Läs vårt Jubileumsmagasin

Upplev 60 år av shoppinghistoria genom vårt jubileumsmagasin. Träffa några av Gekås alla stjärnspelare och läs om hur Gekås gått från en liten källarbutik till Sveriges populäraste turistmål.
Ta del av tidningen på plats i varuhuset och i våra boendeanläggningar eller bläddra i den online.

Läs online

Klassiska kåldolmar i Restaurangen!

Vi firar Gekås Ullareds jubileum med att servera handrullade kåldolmar på klassiskt vis med kokt potatis, gräddsås, lingon och egengjord pressgurka för endast 60 kr i Restaurangen. Priset är inkluderat dryck från dryckesautomat. Välkommen till Restaurangen på plan 3!

VÅRA MATSTÄLLEN

Jubileumsbakelse

Kalas betyder tårta - I Restaurangen, Kaffebaren och Sportbaren serveras en jubileumsbakelse för endast 19,63 kr. Bakelsen är en grädd- och marsipandröm med lager av grädde och hallonfyllning på saftig sockerkaka. 

VÅRA MATSTÄLLEN