Jubileumspris på Hotellet

Ett guldläge för alla shoppingsugna! I samband med att Gekås Ullared firar 60 år av shoppingglädje vill vi erbjuda boende på Hotellet för oslagbara 600 kr/natt! Välkommen att boka online på gekas.se!

Under hösten passar en stor del av Sveriges befolkning på att åka till Ullared för att köpa in vinterkläder, julklappar och andra nödvändiga produkter för hus och hem. I december är det vanligtvis lite luftigare i varuhuset vilket gör det till en perfekt tid att shoppa julens alla klappar på en och samma gång. Vill du vara med om extra många festligheter så firar vi lite extra i varuhuset mellan 14-17 december. Mer information om firandet presenteras inom kort på våra evenemangssidor.

I priset 600 kr ingår övernattning för två personer i delat dubbelrum och vår generösa frukostbuffé för bästa möjliga start på shoppingdagen. Välkomna till Ullared och Skandinaviens största varuhus!

Jubileumspriset på Hotellet gäller 10-17 december 2023.
Pris: 600 kr/natt för 2 personer (ord. pris 1145-1395 kr/natt).

Först till kvarn! Erbjudandet gäller endast ett begränsat antal och kan bokas fram till den 16 december i mån av plats.

 BOKA

Hotellet
600 kr/natt (ord. pris 1145-1395 kr)

 BOKA

Bokning

Boka online fram till dagen före ankomst i mån av plats. Jubileumspris gäller ankomstdag 10-17 december.

Avbeställning

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

Erbjudandet gäller enbart nya bokningar, existerande bokningar gjorda innan erbjudandet släpptes kan inte ändras till erbjudandepris.

OM GEKÅS 60 ÅR