Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 29 februari 2024

Pernilla Wahlgren Design SS24

Upptäck vårens färgstarka kollektion signerad Pernilla Wahlgren Design! Underbara färger och mönster öppnar din garderob för helt nya möjligheter.

Se sortiment

Den 29 februari 2024

Pernilla Wahlgren Design Skor SS24

I vårens skokollektion från Pernilla Walhgren Design hittar du tuffa sneakers, sköna sandaler och läckra klackar i trendiga färger. Skorna säljs på vår skoavdelning på Plan 2 i varuhuset.

Se sortiment

Den 27 februari 2024

Funktionella ytterkläder för lek och bus!

Förbered barnen inför våren med funktionella ytterplagg så att de kan njuta av utomhuslek i alla väder. Vår barnavdelning är full av plagg som tål både vatten, vind och livliga lekar.

Se sortiment

Den 22 februari 2024

Ny kollektion från Strøva

Strøva är en livsstil och inte bara ett varumärke. Vi människor har alltid trivts utomhus och i samklang med naturen. Redan från våra förfäder till dagens äventyrare har vi lockats av naturens kall. Strøva gör friluftsliv och naturupplevelser tillgängliga för alla. Se säsongens kollektion nedan för dam, herr och barn.

Se sortiment

Den 22 februari 2024

Ny kollektion från Protech

Den nya kollektionen från Protech har landat i varuhuset och bjuder på slitstarka, funktionella kläder i säsongens färger. Protech är Gekås Ullareds eget varumärke inom friluftsliv och står för kvalitet och funktion.

Se sortiment