Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter till dam 2023

Vårens snyggaste sneakers, festliga sandaletter och sköna sandaler för alla tillfällen. Varuhusets stora skoavdelning har fått in massor av nyheter. Passa på att uppdatera garderoben med nya favoritskor till oslagbart låga priser!

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter för herr 2023

Sportigt, dressat och klassiskt! Varuhusets stora skoavdelning är påfylld med nya sneakers för alla stilar och tillfällen. Dessutom har vi uppdaterat sortimentet med sköna sandaler, loafers och finskor. Passa på att shoppa vårens skonyheter till oslagbart låga priser.

Se sortiment

Den 30 mars 2023

Vårens skonyheter till barn 2023

Vårens coolaste sneakers, sköna sommarsandaler och outdoorskor för säsongens alla väder. Varuhusets stora skoavdelning är laddad med nyheter! Passa på att förnya barnens skogarderob till oslagbart låga priser.

Se sortiment

Den 21 mars 2023

Limited edition i Gula butiken!

Lekfulla kundvagnsmönster, vår retrocoola logga och en färgexplosion i blått och gult. Fira Gekås Ullareds 60-årsjubileum med ett besök i Gula butiken där vår unika jubileumskollektion finns samlad. Gula butiken hittar du på varuhusets ingångstorg.

Se sortiment

Den 16 mars 2023

Vårens modenyheter till dam 2023

Nu har vi fyllt varuhuset med härligt vårmode! Hitta din stil inför varmare dagar och pricka av trender som denim, trenchcoats och ribbstickat.

Se sortiment