Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 12 oktober 2023

Träningskläder dam

På vår sportavdelning har vi satsat stort på träningskläder. I sortimentet finns både Gekås egen design och kända varumärken. Passa på att uppdatera garderoben med nya träningstights, toppar, jackor, sport-bh och accessoarer.

Se sortiment

Den 12 oktober 2023

Träningskläder herr

På vår sportavdelning har vi satsat stort på träningskläder. I sortimentet finns både Gekås egen design och kända varumärken. Passa på att komplettera träningsgarderoben med träningsbyxor, shorts, T-shirts, funktionsjackor, sweatshirts och byxor.

Se sortiment

Den 3 oktober 2023

Så syns du i höstmörkret!

Årets mörkaste tid är här och det är extra viktigt att synas i trafiken. I varuhuset har vi laddat upp med reflekterande produkter för både vuxna, barn och fyrfota familjemedlemmar.

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: Damkollektionen

Stilsäker kostym, lyxig satinkjol och stickat på både längden och tvären. Höstens dammode har något för alla stilar och tillfällen. Hitta dina nya modefavoriter i varuhuset!

Se sortiment

Den 28 september 2023

NEWS_AW23: The Plus Fit

Dressade blusar, klassiska kostymbyxor och värmande täckjackor. Vi tipsar om nyckelplagg och trendiga nyheter från damkollektionen The Plus Fit. Besök varuhuset och gör dig redo för årets kyliga säsong!

Se sortiment