ULLARED LIVE Magnus Carlsson

Det här evenemanget har passerat

27 Februari 2024 695:-

På en plats där ljuva toner och god mat möts i en harmonisk komposition får du känna tydlig kontrast mot varuhusets shoppingmyller. Boka in en musikalisk afton på Hotellet och upplev en avskalad och intim konsert med Sveriges mest folkkära artister. Välkommen till ULLARED LIVE.

Det finns få saker som väcker så mycket känslor som musik. Missa inte chansen att ta del av en exklusiv konsert med din favoritartist som ett perfekt avslut på en lång shoppingdag.
Under ett antal tisdagar fyller vi restaurang Innergården´s harmoniska miljö med sång och musik, förväntansfulla gäster och god mat då Sveriges artistelit gästar Ullared.
I konsertbiljetten ingår en 2-rätters middag med kaffe.

ULLARED LIVE erbjuder endast ett begränsat antal biljetter till varje tillfälle – Skynda att boka!
Boka konsertbiljett

Artistfakta – Magnus Carlsson

Missa inte chansen att uppleva Magnus Carlssons oslagbara showmanship och sångförmåga som får publiken att jubla. Från sitt genombrott i Barbados till succéerna som solokarriärist, har Magnus charmat publiken med sina hits och sin glädje. Det är Magnus tredje LIVE framträdande i Ullared. Hans två förra konserter sålde slut på rekordtid och det är tydligt att han är en av Sveriges i särklass mest omtyckta artister.

Evenemangsinformation

Plats: Innergården Hotellet, Danska vägen 2, 311 60 Ullared
Datum: Tisdag 27 februari
Tid: Insläpp och mingel från 18:30. Middagen serveras 19:30. Livemusik i ca. 1 timma. Baren stänger kl. 22:30 och restaurangen stänger kl. 23:00.

LIVE-paket Skogslängan (endast 27/2)

Bo i lägenhet med hotellstandard med naturen som närmsta granne. Med 10-15 minuters promenad från varuhus och konsertplats.
Kombinera din mat- och konsertbiljett med övernattning och frukost till fördelaktigt pris och sätt guldkant på din vistelse i Ullared.

Pris från 817 kr/person, gäller vid bokning av 6 personer i delad lägenhet.

Prisexempel: 2 personer fr. 1 872 kr (ord. pris fr. 2 355 kr), 4 personer i 4-bäddslägenhet fr. 3 412 kr (ord. pris fr. 4 045 kr)

Priset inkluderar:

 • Övernattning i Skogslängan lägenhet med hotellstandard
  (inkluderar bäddade sängar, handduk och slutstäd)
 • Entré till ULLARED LIVE, värde 695 kr
 • 2-rätters meny (varmrätt, efterrätt + kaffe/te)
 • Frukostpaket från Gekåsbyns Bistro

Boka boendepaket Skogslängan

LIVE-paket Hotellet (fullbokat 27/2)

Unna dig själv krypavstånd hem! Kombinera din mat- och konsertbiljett med övernattning och frukost på Hotellet till fördelaktigt pris och sätt guldkant på din vistelse i Ullared.
Pris från 948 kr/person, gäller vid bokning av 4 personer i delat rum.

Prisexempel: 2 personer 1 995 kr (ord. pris 2 585 kr), 4 personer i 4-bäddsrum 3 790 kr (ord. pris 4 365 kr)

Priset inkluderar:

 • Boende på hotellet
 • Entré till ULLARED LIVE, värde 695 kr
 • 2-rätters meny (varmrätt, efterrätt + kaffe/te)
 • Frukostbuffé med varma och kalla rätter
 • 250 meter till varuhuset och gränslös shopping

Konsertbiljett & 2-rätters meny

Biljetter till ULLARED LIVE inkluderar både mat och underhållning. Låt smaka av Innergårdens välkomponerade varmrätt i kombination med något gott i glaset.

Varmrätt, efterrätt + kaffe/te ingår i priset. Dryck ingår ej. Vinpaket finns att köpa på plats.

Pris: 695 kr

Boka konsertbiljett

Barbiljett exkl. mat finns tillgängliga vid händelse av ett ej fullsatt event. Endast drop in – kan ej förbokas/reserveras.

ULLARED LIVE kalendarium

David & Kristina Lindgren 30 januari
Magnus Carlsson 27 februari
Lotta Engberg 19 mars
Chris Kläfford 9 april

Bo för halva priset under hela februari!


Är du redo för Sveriges roligaste shopping? Under februari månad har vi halva priset på alla hotellrum, stugor och campingplatser i hela destinationen. Ta chansen att shoppa allt du behöver under ett tak till oslagbart låga priser. Samtidigt får du en avkopplande minisemester med familj eller vänner. Boka din övernattning online redan idag – först till kvarn! Boka online fram till dagen före ankomst.

LÄS MER & BOKA

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen