Bo för halva priset under hela februari

Är du redo för Sveriges roligaste shopping? Under februari månad har vi halva priset på alla hotellrum, stugor och campingplatser i hela destinationen. Ta chansen att shoppa allt du behöver under ett tak till oslagbart låga priser. Samtidigt får du en avkopplande minisemester med familj eller vänner.

Vill du unna dig en skön hotellövernattning, bo bekvämt med naturen som närmsta granne i Gekåsbyn eller ta husbilen på vintertur till Ullared? Oavsett vad du längtar mest efter har vi halva priset på allt boende under februari månad. Erbjudandet gäller endast bokning online och kan bokas fram till dagen före ankomst.

BOKA NU

 

Lågsäsong i varuhuset
Under årets första månader är det lågsäsong hos oss på Gekås Ullared. Det innebär att vi har färre besökare och att det för det mesta är både lugnt och luftigt i vårt stora gula varuhus. Med andra ord är februari en perfekt tid för shoppingbesök om du vill kunna strosa runt mellan hyllorna och upptäcka säsongens alla nyheter i ditt eget tempo.

Våra olika boendealternativ

Hotell

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet som erbjuder 264 rum, två hotellrestauranger och eget parkeringshus. Hotellrummen är 22–25 kvadratmeter stora och har plats för 2–4 personer. Din hotellövernattning inkluderar en frukostbuffé för en härlig start på dagen.
Pris ankomst sön-tor 597 kr/2 pers.
Pris ankomst fre-lör 697 kr/2 pers.

BOKA NU

Motell

I nära anslutning till Hotellet ligger Motellet där du bor shoppingnära och bekvämt med egen uteplats. Motellrummen har fyra bäddar (varav två överslafar i allrummet) och eget badrum.
Pris ankomst sön-tor 347 kr/rum
Pris ankomst fre-lör 377 kr/rum

BOKA NU

Stuga

I Gekåsbyn har vi stugor för alla! Från våra populära Skogslängor med hotellstandard till stugor där dina fyrfota familjemedlemmar gärna får följa med. Hitta vilket boende som passar dig bäst och boka till halva priset.
Pris ankomst sön-tor fr. 287 kr/stuga eller lägenhet
Pris ankomst fre-lör fr. 297 kr/stuga eller lägenhet

BOKA NU

Campingplats

Ta husvagnen eller husbilen och styr kosan mot vår fyrstjärniga camping i Gekåsbyn. Här hittar du 300 campingplatser med el och välutrustade servicehus som erbjuder kök, duschar, toaletter och tvättmöjligheter.
Pris ankomst 147 kr inkl. el

BOKA NU

 

 

Boka din övernattning

Bo för halva priset under hela februari månad. Erbjudandet kan bokas fram till 28 februari med ankomst fram till 29 februari.

Erbjudandet kan endast bokas online på gekas.se.

BOKA NU

Bokningsvillkor

Boka online fram till dagen före ankomst, dock senast 28/2 2024.
Erbjudandet gäller enbart nya bokningar, existerande bokningar gjorda innan erbjudandet släpptes kan inte ändras till erbjudandepris.

Avbeställning

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

 

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen