Gekåsdagarna 21-24 mars

Det här evenemanget har passerat

21 Mars - 24 Mars 2024

Missa inte vårens mest händelserika event i Ullared! Under fyra dagar i mars fyller vi våra verksamheter med happenings, erbjudanden och tävlingar för alla våra besökare. Utforska allt Ullared har att erbjuda och passa på att delta i vår exklusiva tävling där du har chansen att vinna tillbaka hela värdet av din kundvagn. Kom och fira Gekåsdagarna med oss 21-24 mars!

 

Tävlingar & kul happenings

Vinn din kundvagn!

Missa inte den unika möjligheten att vinna värdet av din kundvagn i form av presentkort! Handla hos oss under Gekåsdagarna 21 – 24 mars och registrera ditt kvitto via vår hemsida för att ha chans att bli en av de lyckliga vinnarna.

Tävla här!

Träffa Morgan!

TV-stjärnan Morgan kommer att vara på plats vid Gula butiken vid varuhusentrén och mingla med kunder. Träffa honom där kl 10 – 11, torsdag – söndag och passa på att smaka på hans goda kanelbullar.

Quizza med oss!

Testa dina Gekås-kunskaper i vårt roliga quiz! Gnugga geniknölarna och ha chansen att vinna ett presentkort på 3000 kr! Quizet finns online från 21 mars.

Quizza här!

Korvätartävling

Kom och var med i vår rafflande korvätartävling och ta chansen att vinna ett presentkort på 500 kr! Ola-Conny är konferencier för tävlingarna som hålls på plan 3, kl. 14 torsdag – söndag.

ANMÄL DIG HÄR

För våra yngsta kunder

Gul & Blå

Passa på att få en gosig kram av de busiga filurerna Gul och Blå. Maskotarna kommer att mingla runt i varuhuset kl 10 – 11 och 13.30 – 14.30, torsdag – söndag.

Bamse på besök

Vi får besök av självaste Bamse som kommer för att träffa alla glada barn på leksaksavdelningen. Bamse kommer att vara på plats kl 13-14 torsdag – söndag.

Fiskedamm

Kom och pröva fiskelyckan i vår fiskedamm för alla barn upp till 12 år. Välkomna till leksaksavdelningen kl 14 – 16 torsdag – söndag!

Leverantörer på besök

Under Gekåsdagarna kommer flera av våra leverantörer att finnas på plats i butiken för att visa och berätta om sina produkter. Passa på att delta i tävlingar och få tips och råd från representanterna på plats.

träffa våra leverantörer

Fritidscenter visar upp husbilar

Fritidscenter kommer att finnas på plats torsdag - lördag kl 10 - 16, både på gården utanför varuhusentrén och i Gekåsbyn för att visa upp husbilar och husvagnar och berätta mer om sina produkter. Representanter finns på plats torsdag - lördag kl 10 - 16, husbilarna och husvagnarna kan ses även under söndagen.

Sminktips på kosmetikaavdelningen

Mellan kl. 10-12 och 14-16 har du möjlighet att få konsultation av en professionell makeupartist. Ta chansen att få nya tips och tricks som passar just dig, med produkter från vår kosmetikaavdelning.

Bo billigare under Gekåsdagarna!
Passa på att boka ditt boende mellan den 17:e och 24:e mars och njut av upp till 68 % rabatt! Välkommen till Gekås Ullared!

Ta en mumsig fika!

Under Gekåsdagarna kan du unna dig gofika i form av kaffe med vaniljmunk för bara 19 kr! Erbjudandet gäller i Restaurangen och Rosa fiket på plan 3, torsdag-söndag 21-24 mars.

Tvätta bilen till extra bra pris!

Rengör bilen eller husbilen vid ditt Ullaredsbesök! I samband med Gekåsdagarna erbjuder Biltvätten 30% rabatt på automattvätt och i gör-det-själv-hallarna. Erbjudandet gäller 17 - 24 mars.

LÄS MER

Spela padel till superpris!

Passa på att boka in ett padel-pass under din vistelse och utmana familj och vänner. 21 – 24 mars har vi extra fina priser vid bokning av padelbana i aktivitetscentret Padel & Gym.

BOKA HÄR

Kula på köpet!

Passa på att testa årets glassnyheter från SIA glass! Köp två kulor glass och få en tredje kula på köpet! Du hittar glassvagnen på gårdsplanen utanför Gallerian mellan kl. 12-18, torsdag - söndag.

Mera köttbullar!

Passa på att ta en shoppingpaus och luncha i Restaurangen på plan 3. Här serveras som alltid våra goda köttbullar med potatis, brunsås och lingon. En riktig klassiker till riktigt bra pris.

LÄS MER HÄR

Läs nya Destination Ullared!

Vårens nummer av vårt magasin Destination Ullared har nyligen landat i varuhuset och är fullspäckad med allt från säsongens bästa shopping till nyheter från Gekås värld. Hämta ditt exemplar i varuhuset eller läs här.

Läs här