Bo billigare under Gekåsdagarna

Passa på att boka ditt boende mellan 17-24 mars, söndag till söndag, med upp till 68 % rabatt! Unna dig själv en avkopplande hotellvistelse, njut tillsammans i en mysig stuga i Gekåsbyn eller ta med husbilen till Sveriges mest bokade camping. Samtidigt passar vi på att bjuda in till Gekåsdagarna som pågår torsdag- söndag, 21-24 mars. Under dessa dagar fylls alla delar av vår verksamhet med spännande tävlingar, kändisbesök, festliga erbjudanden med mycket mera.

Erbjudandet är endast tillgängligt vid onlinebokning på gekas.se och kan nyttjas fram till dagen före din ankomst. Missa inte chansen att kombinera din shoppingresa med en härlig minisemester tillsammans med familj eller vänner. Välkommen till Gekås Ullared – där shopping och nöje möts på bästa tänkbara sätt!

BOKA ONLINE

Gekåsdagarna 21-24 mars. Under fyra dagar i mars fyller vi våra verksamheter med happenings, erbjudanden och tävlingar för alla våra besökare. Utforska allt Ullared har att erbjuda och passa på att delta i vår exklusiva tävling där du har chansen att vinna tillbaka hela värdet av din kundvagn!

OM GEKÅSDAGARNA

Hotellet

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet som erbjuder 264 rum, två hotellrestauranger och eget parkeringshus. Hotellrummen är 22–25 kvadratmeter stora och har plats för 2–4 personer. Din hotellövernattning inkluderar en frukostbuffé för en härlig start på dagen.
Pris ankomst sön-tor 799 kr/2 pers. ger 33% rabatt (ord.pris 1195 kr)
Pris ankomst fre-lör 999 kr/2 pers. ger 28% rabatt (ord.pris 1395 kr)

BOKA NU

Kompaktstuga & Radstuga

I Gekåsbyn med naturen som närmsta granne hittar du våra mysiga stugor för upp till 5 personer. Stugorna hyrs i självhushåll med möjlighet att köpa till både lakan, frukost och slutstädning.
Pris ankomst sön-sön 399 kr/stuga ger 50% rabatt (ord.pris 795 kr)

BOKA NU

Campingplats

Ta husvagnen eller husbilen och styr kosan mot vår fyrstjärniga camping i Gekåsbyn. Här hittar du rena och fräscha campingytor med välutrustade servicehus med kök, duschar, toaletter och tvättmöjligheter. Dessutom erbjuder Gekåsbyn en omfattande lekplats och vår Bistro med mat och dryck för både stora och små.
Pris 99 kr inkl. el ger 68% rabatt (ord.pris 310 kr)

BOKA NU

Bokningsvillkor

Bokas endast online fram till dagen före ankomst, dock senast 22/3 2024.
Erbjudandet gäller enbart nya bokningar, existerande bokningar gjorda innan erbjudandet släpptes kan inte ändras till erbjudandepris.
Erbjudandet kan bokas mellan 26 februari – 22 mars med ankomst 17-24 mars.

Avbeställning

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

ULLARED LIVE - Lotta Engberg

Lotta Engberg har charmat publiken i 40 år med sin lysande karisma. Från dansband till sju Melodifestivalen-deltaganden och uppskattade programledarroller som Bingolotto och Allsång på Liseberg, är hon en folkkär artist redo att dela med sig av sin sångglädje på Ullared LIVE-scenen. Boka din mat- och konsertbiljett online eller köp ett prisvärt boendepaket på Hotellet!

LÄS MER & BOKA

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen