Asgarv – Robin Paulsson

Det här evenemanget har passerat

26 Oktober 2023 299:-

Dom är snabba, fräcka och fenomenala på att locka dig till skratt. Sätt guldkant på din shoppingtur och boka in en skrattsäker after shopping upplevelse då några av Sveriges främsta komiker intar Ullared. Varmt välkommen till Asgarv!

Om Asgarv

Vi är glada att presentera Asgarv Stand up i Eventhallen! Detta humorfyllda event kommer få dina kinder att ömma efter en hel dag i shoppingens tecken. Med talangfulla komiker som levererar smarta observationer och vassa repliker kommer du och ditt sällskap få en kväll fylld av glädje och skratt. Missa inte chansen att skapa minnen och skratta tillsammans med oss!

Om Robin Paulsson

Med sin sköna skånska dialekt och unika imitation av Zlatan är Robin Paulsson en av Sveriges mest eftertraktade komiker. Han är inte bara briljant som komiker utan även som konferencier, manusförfattare och programledare. Med humor av högsta klass och förmågan att göra vardagliga situationer hysteriskt komiska, charmar Robin publiken varje gång!

Boka

Säkra din plats framför Asgarv scenen. Boka via Nortic.se eller biljett med boende och middag direkt på gekas.se/boka.
Biljettpris: 299 kr/person
Biljett med boende & mat: fr. 579 kr/person

BOKA BILJETT

Asgarv kalendarium

Henrik Hjelt 28 september
Robin Paulsson 26 oktober
Henrik Nyblom 2 november
Kristoffer Appelquist 9 november

Evenemangsinformation:

Mat och dryck

På plats i Eventhallsbaren erbjuds en enklare barmeny och dryck av olika slag i samarbete med Peder & Co. Baren är öppen från kl. 19. För dig som önskar en trevlig sittande middag kan vi rekommendera vår populära kvällsbuffé på Hotellet ca. 5 minuters promenad från Eventhallen.

Kvällens program

Dörrarna till Eventhallen öppnar kl. 19. På plats finner du Eventhallsbaren som erbjuder tilltugg och dryck av olika slag. Vid kl. 20 börjar humorföreställningen och kvällen inleds med en gästkomiker som kommer värma upp dina skrattgropar inför kvällens huvudakt.
Beräknad slut ca. kl. 22.

Asgarv all inclusive – boendepaket

För dig som önskar en extra bra deal har vi satt ihop kompletta nöjespaket med övernattning i antingen stugbyn eller på Hotellet kombinerat med middag och frukost.
Pris i stuga från 579 kr/person, inklusive showbiljett, middag & frukost (prisexempel vid 5 pers. i Kompaktstuga).
Pris i Skogslängan från 674 kr/person, inklusive showbiljett, middag & frukost (prisexempel vid 6 pers. i Skogslänga).
Pris i stuga från 799 kr/person, inklusive showbiljett, middag & frukost (prisexempel vid 4 pers. i delat 4-bäddsrum).

Boendepaketen inkluderar:

  • Boende
  • Entrébiljett till Asgarv – Stand up i Ullared
  • Middag på Hotellet respektive Gekåsbyns Bistro
  • Frukost

MER OM ALL INCLUSIVE PAKETET

Mer än bara shopping i Ullared

Förädla din shoppingresa med något extra! Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och sätt guldkant på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen