Ullared Krogshow 2022

15 Oktober - 10 December 2022 795:-

ULLARED KROGSHOW FLYTTAS FRAM TILL HÖSTEN

På grund av den osäkra situation vi just nu befinner oss i med ökad smittspridning i landet så har vi beslutat att flytta fram Ullared Krogshow. Till alla er som bokat, kontakta vår bokningsavdelning på 0346-375 01 eller gekasbyn@gekas.se.

Håll i hatten – i höst är Ullared Krogshow tillbaka på scen! Häng med på en rafflande radioshow fylld med medryckande musik, humorsketcher och stjärnglans. Boka något av våra boendepaket och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning och shopping.

Om Ullared Krogshow

Hösten 2022 är Ullared Krogshow äntligen tillbaka och bjuder på en unik show- och matupplevelse i Eventhallen i Ullared. Till tonerna av de mest medryckande hitlåtarna du kan tänka dig får du hänga med Radio Live som sänder direkt från Ullared hela kvällen. Skrattfest utlovas när sketcher, nyhetsrapportering och intervjuer avlöser varandra under kvällen.

Vår fantastiska ensemble, med bland annat Idol-finalisten Mollie Minott på scen, kommer roa dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Harrys Ullared.

När, var, hur?

Ullared Krogshow har premiär lördag 15 oktober 2022 och spelas varje fredag och lördag fram till 10 december. Krogshowen spelas som vanligt i den rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Biljettpris: 795 kr

Boka showbiljett 795 kr

Boka showbiljett med boende från 1170 kr

Mannen bakom Ullared Krogshow är Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och driver idag det kreativa familjeföretaget Studio Classon.

Artisterna på scen är Lydia Schough, Niklas Nilsson, Mollie Minott och Jimmy Ottosson.

Meny

Till showen njuter du av en trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared.

Se klipp från Ullared Krogshow 2019!

Boka show inklusive boende

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka både övernattning och showbiljetter och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn och tid för shopping.

Boka showbiljett med boende från 1170 kr

Boka endast showbiljetter

Om du vill boka showbiljetter utan övernattning bokas dessa via Nortic (öppnas i nytt fönster). Priset är 795 kr per person, vilket inkluderar både show och en härlig trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared.

Boka endast showbiljett

Vaccinationsbevis evenemang

Gekås Ullared följer de råd och restriktioner som utfärdas av Folkhälsomyndigheten och Regeringen. Från den 1 december 2021 införs krav på vaccinationsbevis på allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 100 personer.

Det innebär att personer över 18 år behöver visa upp giltigt vaccinationsbevis samt legitimation i samband med inträde till Ullared Krogshow. Vaccinationsbeviset kan uppvisas digitalt i mobilen eller utskrivet på papper. Tänk på att kontrollera giltighetstiden på ditt bevis. Endast giltigt vaccinationsbevis godtas.

Intyg om genomgången infektion eller negativt test godtas inte. Om du av medicinska skäl inte kan vaccinera dig, behöver du ta med dig ett skriftligt intyg från hälso- och sjukvården som intygar att du av medicinska orsaker inte haft möjlighet att vaccinera dig.