Ullared Krogshow 2023

Det här evenemanget har passerat

14 Oktober - 2 December 2023 895:-

Årets mest shoppingsäkra nöjesupplevelse är tillbaka med en helt nyskriven, spektakulär show med fenomenala artister, god mat och live musik! Boka dina biljetter med eller utan boende redan idag och säkra din plats för en oförglömlig vistelse i Ullared.

Om Ullared Krogshow

Upplev gränslös shopping på dagen och underhållning i världsklass på kvällen när Ullared Krogshow äntligen är tillbaka! Häng med till Eventhallen och bli del av showen när vår fenomenala ensemble levererar en fantastisk mix av sång, dans och humor.

Idol-finalisten Mollie Minott är en av stjärnorna på scenen som kommer att förtrolla dig med sin otroliga röst. Tillsammans med resten av det talangfulla teamet bjuds du på en kväll full av underhållning, med en lagom dos av galenskap.

För att sätta pricken över i:et får du även njuta av en välkomponerad trerättersmeny, signerad Peder & Co. Ta del av kulinariska läckerheter medan du njuter av showen och får alla sinnen att jubla.

Missa inte chansen att vara en del av denna unika upplevelse. Boka dina biljetter redan idag och var med på en kväll fylld med glädje, skratt och enastående underhållning.
Välkommen till Ullared Krogshow!

Boka showbiljett

När, var, hur?

Årets upplaga av Ullared Krogshow har premiär 14 oktober (fullbokad premiär) och spelas sedan varje fredag och lördag fram till 2 december (ej 3-4 november). Skådeplatsen är som vanligt fräscha och rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Till showen njuter du av en trerättersmeny signerad Peder & Co. Har du allergier eller önskar specialkost, kontakta Peder & Co. på 0346-300 10.

MENY

Förrätt
Rökt laxröra på salladsbädd med surdegscrisp

Varmrätt
Örtmarinerad kycklingfilé m. grönpepparsås, grillad sparris och potatiskaka

Dessert
Vit chokladmousse toppad m. äpple & kanel

BOKA IN EN FENOMENAL KVÄLL I ULLARED!

Showbiljett: 895 kr/person inklusive 3-rättersmeny
Showbiljett inklusive boende för 2 personer:  fr. 2795 kr

Boka showbiljett      Boka showbiljett med boende

 

Bakom det vinnande showkonceptet står Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och framgångsrik ägare av Studio Classon. Med, lång erfarenhet, expertis och passion för underhållning kan vi lova en kväll du sent kommer att glömma.

Artisterna på scen är Lydia Schough, Niklas Nilsson, Mollie Minott och Jimmy Ottosson.

Boka endast showbiljetter

Om du vill boka showbiljetter utan övernattning bokas dessa via Nortic (öppnas i nytt fönster). Priset är 895 kr per person, vilket inkluderar både show och en härlig trerättersmeny signerad Peder & Co.

Boka endast showbiljett

Boka show inklusive boende

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka både övernattning och showbiljetter och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn och gott om tid för shopping.

Boka showbiljett med boende

I senaste numret av Destination Ullared kan du läsa mer om Ullared Krogshow och få träffa Jens Classon, mannen bakom den årliga showen.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen