Ullared Krogshow 2022

22 Januari - 19 Mars 2022 795:-

Håll i hatten – nu är Ullared Krogshow tillbaka på scen! Häng med på en rafflande radioshow fylld med medryckande musik, humorsketcher och stjärnglans. Boka något av våra boendepaket och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning och shopping.

Om Ullared Krogshow

I början av 2022 är Ullared Krogshow äntligen tillbaka och bjuder på en unik show- och matupplevelse i Eventhallen i Ullared. Till tonerna av de mest medryckande hitlåtarna du kan tänka dig får du hänga med Radio Live som sänder direkt från Ullared hela kvällen. Skrattfest utlovas när sketcher, nyhetsrapportering och intervjuer avlöser varandra under kvällen.

Vår fantastiska ensemble, med bland annat Idol-finalisten Mollie Minott på scen, kommer roa dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Harrys Ullared.

När, var, hur?

Ullared Krogshow har premiär lördag 22 januari 2022 och spelas varje fredag och lördag fram till 19 mars. Krogshowen spelas som vanligt i den rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Biljettpris: 795 kr

Boka showbiljett 795 kr

Boka showbiljett med boende från 866 kr

Mannen bakom Ullared Krogshow är Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och driver idag det kreativa familjeföretaget Studio Classon.

Artisterna på scen är Lydia Schough, Niklas Nilsson, Mollie Minott och Jimmy Ottosson.

Meny

Till showen njuter du av en trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared.

Se klipp från Ullared Krogshow 2019!

Boka show inklusive boende

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka både övernattning och showbiljetter och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn och tid för shopping.

Boka showbiljett med boende från 866 kr

Boka endast showbiljetter

Om du vill boka showbiljetter utan övernattning bokas dessa via Nortic (öppnas i nytt fönster). Priset är 795 kr per person, vilket inkluderar både show och en härlig trerättersmeny komponerad av Harrys Ullared.

Boka endast showbiljett