Ullared Krogshow 2022

Det här evenemanget har passerat

15 Oktober - 3 December 2022 795:-

Håll i hatten – i höst är Ullared Krogshow tillbaka på scen! Häng med på en rafflande radioshow fylld med medryckande musik, humorsketcher och stjärnglans. Passa på att boka något av våra boendepaket och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning och shopping.

Om Ullared Krogshow

Hösten 2022 är Ullared Krogshow äntligen tillbaka och bjuder på en unik show- och matupplevelse i Eventhallen i Ullared. Till tonerna av de mest medryckande hitlåtarna du kan tänka dig får du följa ”Radio Live” på scen som ”sänder direkt” från Ullared hela kvällen. Skrattfest utlovas när sketcher, nyhetsrapportering och intervjuer avlöser varandra under kvällen.

Vår fantastiska ensemble, med bland annat Idol-finalisten Mollie Minott på scen, kommer roa dig med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen njuter du av en välkomponerad trerättersmeny som är signerad Peder & Co.

Förrätt: Klassik Skagen serverad på focaccia med dill och citron
**
Varmrätt: Kycklingfilé med rostade grönsaker och salvia, serveras med potatisbakelse och rödvinssky
**
Dessert: Hallonpanacotta med chokladchantilly, färska hallon och lakritsgranola 

 

När, var, hur?

Ullared Krogshow har premiär lördag 15 oktober 2022 och spelas varje fredag och lördag fram till 10 december. Krogshowen spelas som vanligt i den rymliga Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar klockan 18.30 och showen drar igång 19.30.

Biljettpris: 795 kr

Boka showbiljett 795 kr

Boka showbiljett med boende från 1170 kr

Mannen bakom Ullared Krogshow är Jens Classon, son till buskislegendaren Krister Classon och driver idag det kreativa familjeföretaget Studio Classon.

Artisterna på scen är Lydia Schough, Niklas Nilsson, Mollie Minott och Jimmy Ottosson.

Meny

Till showen njuter du av en trerättersmeny komponerad av Peder & Co.

Boka show inklusive boende

Vi har paketerat Ullared Krogshow med ett fantastiskt prisvärt boendeerbjudande. Boka både övernattning och showbiljetter och få en lyxig minisemester med show, middag, övernattning på Hotellet eller i Gekåsbyn och tid för shopping.

Boka showbiljett med boende från 1170 kr

Boka endast showbiljetter

Om du vill boka showbiljetter utan övernattning bokas dessa via Nortic (öppnas i nytt fönster). Priset är 795 kr per person, vilket inkluderar både show och en härlig trerättersmeny komponerad av Peder & Co.

Boka endast showbiljett