breadcrumb
Bra att veta

Bra att veta

Ankomst
Nästan alla som kommer till Ullared kommer med bil eller annat fordon. För att trafiken ska flyta smidigt har vi därför förlagt vår reception utefter väg 154 en bit från camping, stugby, Hotellet och Motellet. När du ankommer behöver du ha ditt bokningsnummer redo. All betalning sker online eller vid ankomst.

Avresa
För att undvika köer vid hemresa finns på flera ställen på Gekåsbyn röda brevlådor för snabbutcheckning. Här lämnar du din nyckel eller bomkort och kan sedan åka vidare mot nya resmål.

Bad
Vid Musasjön i Ullared finns en badplats, toaletter och promenadslinga. Vil du promenera dit kan du med fördel gå promenadvägen genom skogen över berget.

bo_braattveta_bada

Barn
De flesta barnfamiljer väljer att bo i stuga då det är smidigt att kunna ha bilen precis utanför och ha närhet till äventyrsminigolf, höghöjdsbanan och den lilla lekplatsen. Inne på varuhuset finns Leklandet. Här kan alla barn med spring i benen klättra, cykla åka rutschbana och ha roligt medan de vuxna vilar benen.

Betalning
All betalning sker online vid bokningstillfället eller vid ankomst. Vi ser gärna att du har betalat innan ankomst då det sparar mycket tid vid incheckningstillfället och skapar kortare köer.

Campingkortet
Har du ett Campingkort från SCR? Bra, då kan du använda kortet när du besöker Gekåsbyn för att övernatta i stugbyn eller på campingen. Gekåsbyn är medlem i branschorganisationen SCR Svensk camping. Har du inget kort ännu så köper du det enkelt online via länken nedan. Kortet kostar 150 kr/år om du köper det online Med kortet får du tillgång till campingplatser i hela Europa samt olycksfallsförsäkring och rabatter, och erbjudande som gör semestern enklare, billigare och tryggare. Läs mer om campingkortet Camping Key Europe.

Köp campingkortet

Campingbutiken
Mitt på Gekåsbyns område finns Campingbutiken. Här kan du köpa tidningar, godis, glass och det där till frukosten som du glömde få med dig. Här finns också ett utbud av hämtmat och du kan t ex beställa frukost, pizza, 3-rätters eller festfat.

bo_braattveta_campingbutiken

Campingplats
Husvagnen skall uppställas efter gällande regler från brandmyndigheten. Informationsblad finns i receptionen. På campingen får det endast finnas en bil per hyrd tomt. Tillfälliga besökare får parkera på gästparkeringen utanför campingen. För att komma in till din campingplats behöver du ett bomkort till bommarna. Skåp för el och tv är öppet och är inte avgiftsbelagd. Tillgång till servicehus och alla faciliteter där inne ingår i din campingavgift.

Cyklar
För dig som vill ut på en cykeltur finns cyklar att hyra i Campingbutiken.

bo_braattveta_cyklar

Grillning
All grillning måste ske med försiktighet och på behörigt avstånd från allt brännbart. Använd gärna våra iordningställda grillplatser eller på våra utställda grillplattor.

Husdjur
Husdjur är tillåtna i timmerstugorna nr 1-7, campingstugorna nr 8-10 och 15-25, samt i Ullaredsstugorna 66 a-b, 67 a-b och 68 a-b. Hundar ska hållas kopplade på hela Gekåsbyns område. Vid bron in till Gekåsbyn finns en hundrastgård där djur kan springa fritt. Om du vill ha hundpassning medan du handlar kan du lämna din hund på Ullareds hunddagis. Läs mer på www.ullaredshunddagis.se

bo_braattveta_husdjur

Gratis WiFi
Hos oss kan du surfa fritt. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs och det är helt gratis!

Kundvagnar
Kring varuhuset, på Gekåsbyn och utanför Hotellet och Motellet finns kundvagnsparkeringar. Vi uppskattar om du ställer tillbaka din kundvagn på avsedd plats. Det är inte tillåtet att ta in kundvagnar i något boende och detta av säkerhetsskäl så att boendet snabbt går att utrymma i händelse av brand. Sedan har vagnarna också ganska vassa kanter som skadar väggar och inredning.

Kvarglömda saker
Titta noga så att du inte glömmer något kvar efter vistelsen här hos oss. Vi ansvarar inte för kvarglömda saker men försöker hjälpa till för att sakerna ska hamna tillbaka hos rätt ägare. Hör av er till oss senast 1 vecka efter avresa om du glömt kvar något.

Nattro
Vi vill att alla ska vakna utvilade inför en ny shoppingdag och kunna sova gott om natten. Därför ska det vara lugnt och tyst på Gekåsbyn efter kl 23 på kvällen. Blir du störd går det bra att ringa till våra ronderande vakter på telefon 010 – 447 42 01.

Reception
Behöver du komma i kontakt med oss finns vår reception på Falkenbergsvägen 21 utefter väg 154. Det går givetvis också bra att ringa oss på telefonnummer 0346-375 01.

Rökfritt
Observera att rökning är förbjuden i samtliga byggnader, rum och stugor. Överträdelse debiteras med saneringskostnaden.

Shoppingbuss
Parkeringen vid varuhuset är periodvis väldigt hårt belastad och för att underlätta för alla boende gäster går under högsäsong vår egen shoppingbuss. Smidigt och miljövänligt. Tidtabell för bussen hittar du här >>

bo_braattveta_shoppingbuss

Städning
Städning ingår inte i priset. Var noggrann med städningen så att nästa gäst får en lika trevlig upplevelse som du. Tänk på att ta med diskhandduk.

Säkerhet
Det är många gäster som bor hos oss och rör sig i vårt område. Tänk därför på att köra försiktigt och hålla låg fart i hela Ullared. Skulle ni behöva akut hjälp så ring SOS på 112. Är det icke akuta ärenden finns Gekås personal på plats dygnet runt och nås via Gekåsbyns växel på 0346-375 01. Nattetid finns Securitas nattvakt till er hjälp. Hjärtstartare finns på flera platser i Ullared och vill du veta var de är placerade så se kartan du får vid ankomst eller läs här >>

Sänglinne
I receptionen kan du hyra sänglinne för 60 kr/set. I campingbutiken eller i varuhuset hittar du annars det mesta som kan vara bra att ha.

Boka boende
Boka boende online >>
Telefontider för bemannad boendebokning >>