Tillbaka till nyheter
Ny stjärnklassificering för Gekås Ullareds camping och stugby

Ny stjärnklassificering för Gekås Ullareds camping och stugby

Den 23 april 2021

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullareds arbete för att utveckla en attraktiv shoppingdestination fortsätter. Nu blir Gekåsbyns camping och stugby klassificerad med fyra stjärnor av branschorganisationen SCR Svensk Camping. ”Vi ser ljust på framtiden som kommer efter coronapandemin”, säger vd Patrik Levin.

Gekås Ullared satsar framåt och har destinationsutveckling högt på agendan. Arbetet med att utveckla och förbättra boendeanläggningen Gekåsbyn har i år resulterat i en fyrstjärnig klassificering av branschorganisationen SCR Svensk Camping via den externa partnern Svensk Klassificering AB.

– Vi är väldigt glada och stolta över att nu kunna presentera Gekåsbyn som en fyrstjärnig camping och stugby. Klassificeringen är ett resultat av de senaste årens arbete med att successivt höja standarden på hela boendeanläggningen, säger Sara Ståhle, affärsområdeschef för Gekås Ullareds boendeanläggningar.

Gekåsbyn har i dag drygt 600 campingplatser, 260 stugor med sammanlagt 1 200 bäddar och över 300 000 gästnätter för campingen och stugbyn under 2019. Under de senaste åren har Gekås Ullared satsat på att förbättra och försköna utemiljöerna, bygga moderna och fräscha servicehus och att ständigt utveckla både gästservice och aktivitetsutbud. Under coronaåret 2020 öppnade både Gekåsbyns Bistro som servar frukost, pizza och middagsbuffé, och relaxområdet Gekåsbyns Bad & Bastu som erbjuder avkopplande after-shopping i vedeldade tunnor.

– Vi ser ljust på framtiden som kommer efter coronapandemin och satsar stort för att kunna erbjuda en ännu bättre helhetsupplevelse med shopping, boende, mat och aktiviteter, säger Patrik Levin, vd på Gekås Ullared. Den fyrstjärniga klassificeringen är ett kvitto på att Gekåsbyn nu hör till toppskiktet av svenska boendeanläggningar.

Till sommaren 2021 öppnar Gekås Ullared ett nyförvärvat hotell utmed väg 153 med planen att kunna erbjuda ytterligare ett riktigt prisvärt och shoppingnära boendealternativ. Samtidigt pågår byggnationen av ett nytt sjuvåningshotell med 154 rum, restaurang och konferenslokaler som slår upp portarna under hösten 2022.