ERBJUDANDET ÄR EJ LÄNGRE AKTUELLT

Ansök om Gekåskortet och få 20 000 poäng!

Du har väl inte missat Gekås egna Mastercard, Gekåskortet? ALLT du handlar med Gekåskortet, ger poäng som omvandlas till bonuscheckar att shoppa för hos oss i Ullared.
Just nu får du 20.000 bonuspoäng (värde 200 kr) när du ansöker om Gekåskortet. Och bäst av allt – Gekåskortet har ingen kort- eller aviavgift!

Ansök om Gekåskortet senast 31 maj 2023 så får du 20 000 bonuspoäng insatt på bonuskontot när du gjort ditt första köp med kortet. Varje månad omvandlas dina upparbetade bonuspoäng till bonuscheckar som kan nyttjas att handla för hos oss på Gekås. 20 000 poäng motsvarar ett värde om ca. 200 kr. Värdet av dina intjänade poäng delas ut i form av bonuscheckar varje månad och kan därefter användas som betalmedel i Gekås Ullared samtliga verksamheter.

Gekåskortet är ett Mastercard i samarbete med Resurs. Du ansöker enkelt på plats i varuhuset eller online, du får svar på din förfrågan direkt.

Förmåner & erbjudande

Så här maxar du antalet bonuscheckar

Ett vanligt missförstånd med Gekåskortet är att det endast kan användas på köp hos oss. Då kortet är ett Mastercard går det använda överallt i världen. Hemligheten bakom en maxad bonusåterbäring ligger i att använda kortet varje dag som sitt primära betalmedel. Använd Gekåskortet när du tanker, när du handlar mat, lunchen på stan, inredning, etc.

Väljer du att betala alla omkostnader med ditt Gekåskort så kommer du snabbt upp i många bonuscheckar som du kan handla för vid ditt nästa besök i det gula varuhuset. Bonuscheckarna har en giltighetstid på ett år från utfärdandedatum så du har gott om tid att planera din nästa shoppingtur. Vad kommer du shoppa för dina bonuscheckar?

Alltid upp till 60 dagar att betala

Med Gekåskortet betalar du alltid dina köp nästa månad utan någon avgift eller ränta. Kortet har ingen årsavgift och fungerar i hela världen. Dessutom tjänar du bonuspoäng på alla köp överallt, som omvandlas till bonuscheckarna att handla för i Ullared. <br>Hur smart är inte det!?

När fakturan kommer får du erbjudande om fördelaktiga delbetalningsalternativ där du kan betala helt räntefritt i upp till 24 månader.

Smarta villkor

Shoppa smart med Gekåskortet

När får jag min första bonuscheck om jag ansöker idag?

Så snart du gjort ditt första köp med Gekåskortet, sätts poängen in på ditt bonuskonto hos Resurs. Månaden efter ditt första köp omvandlas poängen till en bonuscheck. Bonuschecken skickas dels hem till dig i mitten av månaden via post men finns även digitalt i kassan på Gekås kring den 6:e varje månad. Legitimera dig vid betalning så har du möjlighet att av eventuella bonuscheckars värde på ditt köp. Mer info om hur bonusen funkar hittar du här.

Hinner du få ditt kort i tid?

Har du glömt ditt kort hemma eller om du inte hinner få kortet i tid inför ditt besök till varuhuset, kan du ändå handla med kortet i våra verksamheter. Besök kundtjänst vid varuhusets ingång så hjälper vi dig att skapa en digital version av ditt nya kort som fungerar som betalmedel i kassan. Det digitala Gekåskortet skickas till din mobil och kan användas under 48 timmar i samtliga Gekås Ullareds verksamheter* (undantaget online betalning boende i Gekåsbyn).

Ansök om Gekåskortet

Kampanjvillkor

”Ansök och få 20 000 poäng”

Kampanjperiod
Beviljade ansökningar under perioden 5 april – 31 maj 2023.
OBS! Försäkra dig om att du fullföljt din ansökan genom att logga in på Resurs Bank Mina Sidor eller Resurs Bank app.
Kampanjvillkor
Ansök om Gekåskortet och genomför ett köp senast 31/12 2023 för att få 20 000 bonuspoäng insatt på ditt konto. Bonuscheck motsvarande bonuspoängen skickas ut månaden efter ditt första köp med kortet.
Ansökningssätt
Ansök på plats i varuhuset, via vår hemsida eller genom att sms:a ”Gekås” till 71 690 (SVE).
Kampanjen gäller även för Gekåskortet Norge. Ansök om Gekåskortet NORGE här >>

*Följande försäljningsställen ingår i Gekås Ullareds verksamheter: Gekås Ullared varuhus, Showroom för utemöbler, Skoavdelningen, Gekåsbyn, Restaurangerna, Glasögonfabriken, Blomstergruvan, Guld & Silver, Gekås Mobilservice by PhoneIX, Salongen & Biltvätten.

 

Gekåskortet Norge

Nu finns Gekåskortet tillgängligt för norska medborgare. Gekåskortet Norge har samma grymma villkor – ingen årsavgift, ingen fakturaavgift och bonus på allt du handlar med kortet.
Sätt guldkant på din shoppingresa till Ullared genom att använda Gekåskortet i din vardag. Ansök online och få svar direkt!

Så snart du fått din kortbricka med posten kan du börja handla smart med Gekåskortet Norge.

Ansök om Gekåskortet Norge

"Jag använder Gekåskortet överallt!"

Oavsett om hon shoppar loss inne i varuhuset, går på restaurang eller tankar bilen är det Gekåskortet som gäller för Jeannette Joelsson. "Alla bonuscheckar jag tjänar ihop blir ett fantastiskt tillskott till en ny, härlig resa till Ullared!".

LÄS REPORTAGET HÄR