Tillbaka till nyheter
"Jag använder Gekåskortet överallt!"

”Jag använder Gekåskortet överallt!”

Den 10 maj 2023

Tillbaka till nyheter

Oavsett om hon shoppar loss inne i varuhuset, går på restaurang eller tankar bilen är det Gekåskortet som gäller för Jeannette Joelsson, 49 år, från Örkelljunga i Skåne. – Alla bonuscheckar jag tjänar ihop blir ett fantastiskt tillskott till en ny, härlig resa till Ullared!

Första gången Jeannette Joelsson från Örkelljunga besökte Gekås Ullared var som barn på 70-talet. Men det hon minns mest är de långa köerna och att hon ­precis nådde upp med huvudet till kundvagnen. När hon besöker Ullared idag med sin familj, eller ­väninnegänget, vill hon att resan ska vara en helhets­upplevelse.
– Det blir gärna över en helg där vi hyr en Radstuga i Gekåsbyn, äter gott och har det lite mysigt tillsammans. Det är alltid bra att ha två dagar på sig i varuhuset så att man inte behöver stressa och kanske missar något fynd.
Med tre äldre barn på 14, 18 och 21 år blir det en hel del bunkring av ­schampo, balsam och makeup på kosmetik­avdelningen, förutom allt annat som slinker ner i kundvagnen.
– Mina ”topp tre”-måsten, som jag alltid köper, är hudvårdsprodukter, kryddor och bakgrejer, och den där tvättsvampen som tar bort smutsfläckar på kläderna, säger Jeannette.
När det är dags att betala är det Gekåskortet som åker fram. Och inte bara i varuhuset. Jeannette ­använder sitt Gekåskort till samtliga inköp ­varje månad, allt från att betala ­bensin och ­bilreparationer till möbler och ­tandläkarbesök.

Alla Jeannettes utgifter samlas på en faktura, vilket gör det lätt att få överblick. Gekåskortet har varken årsavgift eller fakturaavgift.

– En vanlig månad får jag minst 200 ­kronor i bonuscheckar tack vare ­Gekåskortet, och när jag har gjort större inköp blir det ju betydligt mer.
Fördelarna med kortet är många och, förutom den obegränsade bonusen, nämner Jeannette det faktum att kortet varken har årsavgift eller kortavgift. Dessutom är det smidigt att allt samlas på en faktura.
– Det gör att jag får bra överblick på allt som jag har handlat. Jag brukar betala ­direkt, även om det är fina villkor på ­räntefri delbetalning också. Sedan är det toppen att det finns vägassistans- och reseförsäkring, även om jag aldrig behövt använda det.

Jeannette använder Gekåskortet till alla inköp i vardagen, från bensin och bilreparationer till möbler och tandläkarbesök. Varje månad tjänar hon ihop till minst 200 kronor i bonuscheckar.

Oftast blir det runt fyra Gekåsbesök om året. Jeannette var nyss på shoppingtripp med familjen och nästa gång blir det ­tjejresa med väninnorna.
– Vi försöker vara på plats direkt när varuhuset öppnar. Sedan delar vi upp oss och har vissa hållpunkter under dagen där vi ses, som i Sportbaren eller på ­Restaurangen. Vid stängningsdags köper vi med oss mat och fixar lite småplock i stugan, pratar, skrattar, dricker bubbel och spelar kort. Nästa dag går vi in igen och fortsätter shoppa. Vi åker hem på ­eftermiddagen när bilen är full! Peppen inför nästa väninnetripp är redan igång och Radstugan med plats för fyra bokad.
– Vi kör samma stuk som vi brukar, det är ett vinnande koncept! Det är lyx för oss att komma i väg för lite egentid ­tillsammans. Och redan på vägen hem från vårt Gekåsbesök planerar vi in nästa!

Namn: Jeannette Joelsson.
Ålder: 49 år.
Bor: I Örkelljunga.
Familj: Gift med Christian, barnen Emma, 21 år, Ludvig, 18 år och Tuva, 14 år.
Gör: Jobbar som specialistsjuksköterska.
Bästa shoppingtipsen: ”Ta med inköpslista och bekväma skor och stressa inte!”.

 

GEKÅSKORTET HAR OBEGRÄNSAD BONUS
Varje krona du betalar med kortet ger 1 ­poäng, oavsett om du handlar på Gekås, eller betalar ­veckohandlingen eller tandläkarbesöket. Vid
10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor att shoppa för i varuhuset. Under 2022 delade Gekås Ullared ut över 90 000 bonuscheckar till ett värde av 13 miljoner kronor. Genom att skaffa Gekåskortet kan även du ta del av återbäringen!

RESURS GER RÄNTA PÅ SPARANDE
Att ha för mycket pengar stående på sitt lönekonto ger sällan någon större avkastning över tid. Väljer du istället att öppna ett sparkonto hos Resurs får du en förmånlig ränta på ditt sparkapital.

GEKÅSKORTET KOMMER MED UNIKA ERBJUDANDEN
Vill du ha rabatt på övernattning i Ullared, få dubbel bonus på dina Gekåsköp eller tävla om fina priser? Som Gekåskortskund får du ta del av unika erbjudanden och tävlingar som endast är ­tillgängliga för dig som kortkund. Gekåskortets nyhetsbrev håller dig uppdaterad om de senaste förmånerna kopplade till kortet.

GEKÅSKORTET LÅTER DIG VARA FLEXIBEL
Planera din ekonomi och betala som det passar dig! Alla köp du gör med Gekåskortet samlas på en ­månadsfaktura som du betalar månaden efter inköp. Inga avgifter tillkommer så länge ­fakturan betalas inom förfallotid. Du kan också välja att dela upp betalningen på upp till 24 månader helt ­räntefritt. Det som tillkommer vid delbetalning är en uppläggningsavgift och en administrativ avgift. Du kan när som helst välja att avsluta ­delbetalningen och istället återbetala hela den resterande summan.

LÄS MER & ANSÖK HÄR