Ansöka senast: 2023-06-11 | Försäljning, butiksarbete, inköp, marknadsföring

Glasögonfabriken i Ullared söker nya medarbetare

Just nu söker vi nya medarbetare till Glasögonfabrikens butik samt verkstad – är du den vi söker? 

Som butiksmedarbetare hanterar du hela försäljningsledet genom att ge kunden en bra upplevelse genom högklassig service och information. Arbetet innebär även att guida och ge förslag på bågar och glas, justera och lämna ut glasögon, skapa en välkomnande miljö i butiken.

Att jobba i vår typ av verkstad är lite unik inom optikerbranschen. Det innebär att du arbetar med hela tillverkningsprocessen, såsom tillverkning, montering, justering och reparationer av glasögon. Du har även en del kundkontakt i form av utlämningar mm.   

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att ge kunden ge bästa service och tycker att försäljning med mycket kundkontakt är roligt. Du måste även klara av att hantera stressiga situationer samt vara noggrann då Glasögonfabrikens koncept går ut på att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga kvalité som en traditionell optiker. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ och se vilka arbetsuppgifter som behöver utföras. Du tycker om att samarbeta och vara delaktig i ett stort team

Tidigare erfarenhet av optikbranschen ses som meriterande men är inget krav. All nödvändig utbildning sker internt hos Glasögonfabriken. Du skall ha kunskaper i svenska tal och skrift och vi ser engelska som meriterande. 

Varaktighet: Visstid, 6 månader med goda chanser till förlängning samt tillsvidareanställning

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Arbetstider: Heltid eller deltid. Schemalagt dag- och kvällstid samt varannan helg

Sista ansökningsdag: 2023-06-11       

Vill du vara en del i Sveriges största enskilda optikbutik med intressant utveckling så tveka inte med att skicka in din ansökan.
Vi går igenom ansökningar och håller digitala intervjuer löpande under ansökningsperioden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Ansök