Örngott med motiv från Labyrint

Hemtextil

Vid ingången finner du nu örngott med motiv från tävlingsprogrammet Labyrint, ett favoritprogram bland många barn. Låt dina barn sova gott med detta tuffa örngott som går i färgerna grönt och brunt.

Kommentarer (6)

 1. Ulla bella says:

  Hur kan ni ha höjt era plastkassar med 100%?
  Skulle vara kul att veta hur många miljoner ni får in på dom per år.

  Den 16 september, 2019 kl. 21:59 | Svara
  • Anonym says:

   Jag köper kraftiga ullaredskassen ,kanske dyr men jag har nog haft mina i 4-5 år när en går sönder behöver jag bara köpa 1 ny . Dom håller stilen år efter år. Det är ekonomiskt.

   Den 17 september, 2019 kl. 08:19 | Svara
  • Anonym 2 says:

   Tänk också hur många miljoner i plastpåsar som delas ut gratis, alltså svinn.
   Säkert är plast och papperspåsar förlust.

   Den 17 september, 2019 kl. 09:30 | Svara
  • kolla hemsidan says:

   Gekås gula plastpåsar är en välkänd symbol för Skandinaviens största varuhus. Nu får de 4,8 miljoner shoppingkunderna bära hem sina fynd i en ny, mer klimatsmart påse.

   – Den nya Gekåspåsen är tillverkad av 50 procent återvunnen plast. Vi har testat och utvärderat flera alternativ och landat i en materialmix som är mer miljövänlig att tillverka, men ändå håller lika bra som den klassiska påsen, säger vd Boris Lennerhov.

   Årligen säljs 3,5 miljoner plastpåsar i kassalinjen i varuhuset. Försäljningen blir nu en del i sponsringsarbetet och överskottet skänks oavkortat till Håll Sverige Rent och Cancerrehabfonden. Organisationerna kommer att få dela på minst en miljon kronor om året

   – Detta är ett litet steg mot en mer hållbar vardag, säger Boris. Vi har ingen ambition att tjäna pengar på försäljningen av plastpåsar utan vill att överskottet tillfaller organisationer som gör gott för både människa och miljö.

   Stiftelsen Håll Sverige Rent arbetar för att förebygga och motverka nedskräpning, inte minst i havsmiljön där plasten är ett stort problem. CancerRehabFonden är en organisation som erbjuder människor kostnadsfri rehabilitering efter avslutad sjukvårdsbehandling och ger cancerdrabbade stöd för att återhämta sig fysiskt och psykiskt.

   – Både Håll Sverige Rent och CancerRehabFonden är svenska organisationer med lång erfarenhet inom sina respektive områden, säger CSR-ansvarig Jonna Laakso. Gekås bidrag kommer verkligen göra nytta i deras arbete!

   För kunder som helt vill avstå från plast finns även en papperspåse samt återanvändningsbara shoppingbagar i två olika storlekar

   Den 17 september, 2019 kl. 09:55 | Svara
 2. Anneli says:

  Tänk till! Det är väl meningen att vi ska minska ner på plasten och helst inte köpa några plastpåsar alls. På affären där jag handlar min mat så kommer dom from nästa år att höja priset för plastpåsar till 15 kronor/st. Det är dyrt!

  Den 16 september, 2019 kl. 22:21 | Svara
 3. Marcus says:

  Undrar om ni kunde visa vilket utbud ni har på Bruder leksaker. Vi ska till varuhuset om 2 veckor nämligen. Tacksam!

  Den 18 september, 2019 kl. 12:12 | Svara

Lämna ett svar