Modenyheter från Plus fit

Damkläder

Säsongens första modenyheter i vår Plus fit-kollektion är en härlig mix av uppdaterade modeklassiker, blomstrande mönster och coolt arméinspirerande plagg. Spana in utbudet om du har vägarna förbi vår damavdelning!

Kommentarer (10)

 1. Caroline says:

  Vet inte om detta är rätt sätt att fråga men provat ändå!
  Ska ha fest på lördag och ska ner till gekås på fredag, finns det engångskameror i varuhuset? 🙂

  Den 26 februari, 2024 kl. 06:40 | Svara
 2. Mia says:

  Så tråkiga kläder för oss som kräver större storlek !
  Varför kan ni inte se till att era övriga plagg görs i större storlek ?
  Ert sortiment för oss big zize var betydligt bättre förr.

  Den 27 februari, 2024 kl. 20:15 | Svara
  • Anna says:

   Jag håller med! Man vill inte känna sej som en outsider, utan inkluderas precis lika mycket som andra.

   Den 1 mars, 2024 kl. 12:54 | Svara
 3. Solros says:

  Varför så tråkiga kläder för oss som kräver större storlek ?
  Er kollektion smickrar inte våra större kroppar.
  Ert sortiment för ett flertal år var betydligt bättre!

  Den 27 februari, 2024 kl. 20:20 | Svara
 4. Snart byxlös says:

  Har fått åka hem utan att få tag på jeans i större storlek ett antal gånger.. skulle man hitta rätt storlek så finns det ändå bara en sorts jeans. Dessutom inte speciellt snygga.
  Inköpsansvarig för större storlekar borde vara en kvinna som själv kräver större storlek.
  Har sett klänningar som faller ner som ett stort tält över en, inte särskilt smickrande.
  Bh:ar måste ha breda axelband, klänningarna kan inte vara skurna vid bysten på samma sätt som hos en som har storlek 36-38.

  Den 28 februari, 2024 kl. 10:54 | Svara
  • Helle says:

   Usch vad tråkigt att höra! Jag kan inte annat än att hålla med gällande klänningar och bh’ar. Mycket av det andra känns inte heller roligt. Som t.ex byxor som alltid blir 20 cm längre i benen för varje storlek man går upp, eller deras ocharmiga badkläder.

   Den 1 mars, 2024 kl. 12:57 | Svara
 5. Fia says:

  Det är katastrof hur dåligt ert plus size utbud är, man har alltid i alla tider kunnat räkna med att hitta basic kläder hos er men det är verkligen en chansning varje gång man åker dit. Det skulle verkligen inte förvåna mig om ni helt plötsligt väljer att plocka bort avdelningen helt som alla andra kedjor gör idag. Detta är verkligen under all kritik, som en skriver tidigare så borde det inte vara så svårt att se till att majoriteten av det övriga utbudet hos dam går högre upp i storlekar.

  Den 4 mars, 2024 kl. 19:06 | Svara
  • Linda says:

   Nej precis, de slutar säkert också snart sälja kläder i stora storlekar på grund av lägre försäljningssiffror.. …att kunderna inte köper de stora storlekararna..
   Anledningen till att försäljningen (eventuellt) sjunkit KAN ju vara att kläderna inte matchar efterfrågan. Ska man behöva klä sig i tält och annat okvinnligt bara för att man drar en stor storlek??
   Gör övriga damkläder även i större storlekar. Tack!

   Den 9 mars, 2024 kl. 00:36 | Svara
 6. Byxlösan says:

  Hittade ett para jeans i RÄTT storlek, slet åt mig dom och när jag kom hem så upptäckte jag att en hank för skärp var avklippt.. dessutom var de inte i stretch.. ORKAR inte.. Är väl självklart att jeansen måste vara i stretch när man drar större storlek! Det tycker jag iallafall.
  så nu sitter man med ett par jeans som stränar emot.. Inte kul

  Den 18 mars, 2024 kl. 18:31 | Svara
 7. Hanna says:

  Gör om, gör rätt!! Vad har hänt med denna avdelning? Så pinsamt dåligt!!!! Möjligtvis att man kan hitta någon kofta som ändå tillhör basic, resten är ju så charmiga och tråkiga farmorskläder så det är katastrof!!!!!! Ytterkläder? Det finns tydligen inte heller… Frilufskläder är ju bara att drömma om som tjock. Nä, skamligt dåligt har det blivit!
  Stora storlekar har alltid varit så de hade behövt en makrover då de varit få plagg som tilltalar. Men nu är det verkligen dåligt. Tråkigt! Som tjock vill man också va fin i färger och former. Inte i påskläder med mönster från 60talet….

  Den 23 mars, 2024 kl. 23:21 | Svara

Lämna ett svar