Tillbaka
Sommarens dressade herrmode

Sommarens dressade herrmode

Den 4 maj 2018

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Ladda inför sommaren och låt dig inspireras av våra nya vår- och sommarkläder på herravdelningen. Med den avslappnade med ändå dressade stilen är du redo för såväl skandinavisk sommar som semester på Rivieran.

På Gekås herravdelning hittar du plaggen som behövs för att skapa en härlig sommargarderob. För den dressade stilen mixar du byxor och shorts i chinosmodell med avslappnade skjortor och t-shirts i nedtonad färgskala. Passa även på att införskaffa ett par snygga jeansshorts som är ett klassiskt nyckelplagg till var mans sommarlook.

  • Skjorta i linnelook med luva och dragsko

  • Sommarens T-shirts går i dova pastelltoner

  • Solglasögon hittar du på Gekås kosmetikavdelning

  • Satsa på shorts i chinomodell

Fixa sommarlooken med dressad skjorta och shorts

I år är det mycket småmönstrade skjortor i modebilden. Våga mönster och färg!

Satsa på en väska i äkta skinn!

Den dressade sommarlooken blir komplett med en skinnbag som blir snyggt sliten ju mer du använder den.

Chinos & jeans

På vår herravdelning hittar du både chinos och t-shirts i en rad olika färger. Mixa och matcha dina favoriter!

1/3

Kombinera den avslappnade beige skjortan i linnelook med ett par klassiska, marinblå chinos. Addera ett par runda solglasögon och för att höja outfitens trendgrad ytterligare ett snäpp.

2/3

Jeansshorts och t-shirt är den perfekta vardagsoutfiten när solen värmer. Med en snygg hatt får du både solskydd och en cool accessoar i ett.

3/3

Satsa på en randig skjorta för lite härliga, marina vibbar som passar lika bra till jeans som till chinos. På vår herravdelning hittar du skjortor för alla stilar och tillfällen.

Passa på att uppdatera garderoben på Gekås herravdelning. Vi har allt ifrån senaste trenderna till klassiska nyckelplagg som aldrig går ur tiden. Alltid med bra kvalitet till bästa pris.