Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 27 december 2021

Nyårsdekorationer och festliga tillbehör!

Året närmar sig sitt slut och nyårsafton är det perfekta tillfället att runda av det gamla året med glitter och glamour. Bjud in familj och vänner till ett firande med massor av dekorationer och festliga tillbehör.

Se sortiment

Den 16 december 2021

Julklappstips under hundralappen!

Är du inte helt klar med julklappsbestyren ännu? Här har vi samlat våra bästa tips från varuhuset där samtliga klappar ligger på ett pris under hundralappen.

Se sortiment

Den 9 december 2021

Allt för julfirandet – mat & blommor

På varuhusets livsmedelsavdelning har vi laddat upp med allt som hör julen till och i anslutning till avdelningen hittar du julens blommor där såväl klassiska som trendiga blommor och krukor ryms. Upptäck ett urval här!

Se sortiment

Den 24 november 2021

Fixa fina paket och en vacker gran

Årets mest stämningsfulla månad är här där mysiga stunder tillsammans med nära och kära väntar. Vi tipsar om allt du behöver för en vacker julgran och för att få till fina paket att lägga under.

Se sortiment

Den 18 november 2021

Årets bästa julklappstips 2021

Här har vi samlat våra bästa tips på klappar som passar de flesta; från den sportiga eller hemmakocken till den skönhetsintresserade eller den väsktokiga. Och det bästa av allt, alla klappar hittar du under samma tak!

Se sortiment