Inspiration

Här hittar du inspiration från Gekås Ullared

Den 23 februari 2023

Vårens outdoorkollektion från Protech

Nu har vårens outdoorkollektion från Protech landat i varuhuset och bjuder på slitstarka, funktionella kläder i säsongens färger. Protech är Gekås Ullareds eget varumärke inom outdoor och står för kvalitet och funktion.

Se sortiment

Den 23 februari 2023

Utrustning för friluftsliv SS23

Är du sugen på äventyr i vildmarken? Eller kanske en enkel utflykt med kaffetermos vid öppen eld? Oavsett vilket, på vår outdoor-avdelning hittar du utrustning för både små och stora naturupplevelser. Packa väskan och gör dig redo för härligt friluftsliv!

Se sortiment

Den 23 februari 2023

Glenn Strömberg Collection SS23

Vårens herrmodekollektion, designad i samarbete med fotbollslegendaren Glenn Strömberg, har nu landat i varuhuset. Uppdatera garderoben med nyckelplagg för en stilsäker säsong.

Se sortiment

Den 21 februari 2023

Skapa en glad påsk!

Nu närmar sig vårens mysigaste högtid, och vi har laddat varuhuset med pynt, pyssel och påskens alla godsaker. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en härlig påskhelg. Pynta hemmet med färgglada blommor, fjädrar och dekorationer för att sätta stämningen och välkomna våren!

Se sortiment

Den 16 februari 2023

Marie Serneholt SS23

Marie Serneholts vårkollektion är en lekfull mix av softa pastellfärger, mjuka material och klassiska mönster som ger en härlig sommarstil för både stora och små. Välkommen till varuhuset och hitta barnens nya favoritplagg!

Se sortiment