Tillbaka
Hitta dina nya favoritjeans!

Hitta dina nya favoritjeans!

Den 4 oktober 2019

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

Tillbaka

VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING OCH PRISJUSTERINGAR

 

Jeans för alla former

Jeans är en riktig klassiker som mycket väl kan vara garderobens mest användbara plagg. Ett perfekta basplagg som du kan matcha utifrån din personliga stil och styla för alla tillfällen. Här på Gekås älskar vi denim och hoppas att just du ska hitta dina nya favoritjeans hos oss!

Vilken modell passar dig?

Slim fit, curved eller push up? Vi har samlat damavdelningens sex populäraste jeansmodeller och skapat en guide som hjälper dig att hitta rätt i denimdjungeln. Passa på att prova ut din perfekta jeansmodell i varuhuset!

Ada

199:-

Ada

Våra Ada-jeans är modellen för dig som vill ha riktigt tajt passform och hög midja. Men också med lite extra stretch som anpassar sig efter just din kropps former.

ADA Skinny fit/Curved | High waist

Desiré

199:-

Desiré

Med Desiré får du ett par jeans med smal passform och normal midja. Dessutom har de dekorativa sömmar som ger en push up-effekt och verkligen framhäver dina former.

DESIRÉ Slim fit/Push up | Normal waist

Linda

139:-

Linda

Här har du de perfekta basjeansen! Linda har en klassisk, smal passform och normalhög midja som funkar i alla lägen och till alla outfits.

LINDA Slim fit | Normal waist

Mary

199:-

Mary

Med vår populära jeansmodell Mary får du ett par riktigt välsittande och bekväma jeans med rak passform och normalhög midja. Den finns dessutom i två innerbenslängder: 76 cm och 80 cm.

MARY Straight fit | Normal waist | L76 · L80

Melissa

199:-

Melissa

Letar du efter ett par jeans med slimmad passform och normalhög midja? Då är Melissa modellen du ska testa i varuhuset!

MELISSA Skinny fit | Normal waist

Tina

199:-

Tina

Modellen Tina är jeansen för dig som vill ha riktigt smal passform och hög midja. En trendig modell som passar perfekt till croppade eller istoppade överdelar.

TINA Skinny fit | High waist

Klicka här för att se jeansguide och våra olika modeller

Mom Jeans

229:-

Mom Jeans

Det 90-talsinfluerade modet har gett Mom jeansen en riktig comeback. Modellen känns igen på den höga midjan, vidden runt höfterna och den avsmalnande passformen. Styla med en croppad topp för en komplett retrolook!

Mom Jeans | High waist

Kick Flare

199:-

Kick Flare

En annan stor jeanstrend just nu är den så kallade Kick flare-modellen. Den har hög midja och benslutet påminner om våra älskade bootcutjeans, men Kick flare slutar längre upp på benen. Jeansen har rå kant så bara klipp av till önskad längd!

Kick Flare | High waist