Hitta dina nya favoritjeans!

Jeans är en riktigt klassiker som mycket väl kan vara garderobens mest användbara plagg. Ett perfekt basplagg som du kan matcha utifrån din personliga stil och styla för alla tillfällen. Här på Gekås älskar vi denim och hoppas att just du ska hitta dina nya favoritjeans hos oss!

 

Vilken modell passar dig?

Slim fit, curved eller push up? Vi har samlat damavdelningens sex populäraste jeansmodeller och skapat en guide som hjälper dig att hitta rätt i denimdjungeln.

Ada

Våra Ada-jeans är modellen för dig som vill ha riktigt tajt passform och hög midja. Men också med lite extra stretch som anpassar sig efter just din kropps former.

199:-

Desiré

Med Desiré får du ett par jeans med smal passform och normal midja. Dessutom har de dekorativa sömmar som ger en push up-effekt och framhäver dina former.

199:-

Det perfekta basplagget

Jeans är ett perfekt basplagg som du kan matcha utifrån din personliga stil och styla för alla tillfällen.

Linda

Här har du de perfekta basjeansen! Linda har en klassisk, smal passform och normalhög midja som funkar i alla lägen och till alla outfits.

139:-

Mary

Med vår populära jeansmodell Mary får du ett par riktigt välsittande och bekväma jeans med rak passform och normalhög midja. Den finns dessutom i två innerbenslängder: 76 cm och 80 cm.

199:-

Hitta dina nya favoriter!

Vi på Gekås älskar denim och hoppas att just du ska hitta dina nya favoritjeans hos oss!

Melissa

Letar du efter ett par jeans med slimmad passform och normalhög midja? Då är Melissa modellen du ska testa i varuhuset!

199:-

Tina

Modellen Tina är jeansen för dig som vill ha riktigt smal passform och hög midja. En trendig modell som passar perfekt till croppade eller istoppade överdelar.

199:-