Den stora äggjakten i Gekåsbyn

Det här evenemanget har passerat

29 Mars 2024

På långfredag är det dags för ett av årets mest spännande evenemang – Äggjakten! Startskottet ljuder och deltagarna ger sig iväg uppför backen i Gekåsbyn, alla med ett enda mål i sikte: det gyllene ägget innehållande presentkort att spendera på Gekås Ullared. Välkommen att fira påsk i Gekåsbyn!

Förra året samlades hundratals barn och vuxna för att ta upp jakten på det åtråvärda gyllene ägget! Så dra på dig dina löparskor, gör dig redo att utforska och ta chansen att vinna stort – eller kanske bara njuta av äventyret och gemenskapen under den stora äggjakten i Gekåsbyn!

Äggjakten är inte bara för de vuxna – barnen får också chansen att delta i sin alldeles egna äggjakt i backen där äggen är fyllda med smått och gott för de mindre deltagarna. Gekås maskotar Gul & Blå är på plats för att sprida glädje bland alla deltagare.

Intill backen ligger Gekåsbyns Bistro som erbjuder mat och dryckesservering.

Evenemangsinfo

Datum: Långfredag 29 mars
Plats: Backen mitt i Gekåsbyn, intill Aktivitetsreceptionen
Starttid barn: kl. 16:00
Starttid vuxna: kl. 16:30

Att notera!

  • Alla får vara med!
  • Max ett ägg per deltagare
  • Deltagande sker på egen risk
  • Kom i god tid!

Shoppingnära boende i Gekåsbyn

Välkommen till Gekås camping och stugby - en naturnära oas bara 10 minuters promenad från shoppingmyllret! Här kan du fly njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du är nära nog för att njuta av pulsen från det stora gula varuhuset. Med mysiga stugor och ett stort campingområde får du här det bästa av två världar. Välkommen att boka ditt shoppingnära boende i Gekåsbyn!

Boka Gekåsbyn