Gekåsbyns Bistro. Pizza, sallader och Bistromeny

Gekåsbyns Bistro

Välkommen till Gekåsbyns Bistro – vår nya restaurang i hjärtat av Gekåsbyn.

Öppettider frukost

Måndag – Fredag      7:00 – 9:00
Lördag                        6:00 – 9:00
Söndag                       6:00 – 9:00

Öppettider kvällsservering 

Fredag- Lördag       16:00 – 20:00

Take away

16:00 – 21:00

Gekåsbyns Bistro

Välkommen till Gekåsbyns Bistro där du kan koppla av efter shoppingdagen, äta och dricka gott och umgås i avslappnad atmosfär med sittplatser både inne och ute. Här börjar vi dagen med frukost för avhämtning och på kvällen serverar vi  pizza för avhämtning.

På grund av rådande omständigheter kan menyerna i våra restauranger förändras med kort varsel.
Aktuell meny ser du på plats i respektive restaurang.

Frukostpaket
Förboka din frukost i samband med boendebokningen, eller kontakta någon av våra receptioner på plats. Har du missat att förboka frukost? Kom förbi Bistron så hjälper vi dig i kassan!

Pizza 
Våra populära pizzor och sallader kan du beställa för avhämtning. Avhämtning beställer du enkelt med några snabba klick i mobilen. Du får sedan en notis om när er beställning är klar att hämta i bistron.

Take away
Beställ och betala vår Take away meny online. Du får ett meddelande till din telefon när det är 8 minuter tills din beställning är klar. Välkommen till Bistron för avhämtning. Beställningar kan endast genomföras när Bistron är öppen.

Take away meny och beställning >>

Max 4 personer per sällskap

Just nu är storleken på ett sällskap begränsat till 4 personer, inklusive barn. Är ni fler än 4 i ett sällskap vänligen dela upp er på olika bord med minst 1,5 meters avstånd.

Vår meny