Öppettider frukost

Måndag – fredag 7:00 – 10:00
Lördag – söndag 6:00 – 10:00

Öppettider kvällsservering 

Pizza, sallad & take away
Alla dagar 16:00 – 21:30
Beställ take away

Bistromeny
Söndag – torsdag 16:00 – 21:30

Buffé
Fredag & lördag 17:00 – 21:30

Bistron stänger kl. 22:00
Kök och bar stänger kl. 21:30

Gekåsbyns Bistro

Välkommen till Gekåsbyns Bistro i hjärtat av Gekåsbyn. Här kan du koppla av efter shoppingdagen, äta och dricka gott och umgås i avslappnad atmosfär med sittplatser både inne och ute.

Take away-frukost

Förboka din take away-frukost i samband med boendebokningen, eller kontakta någon av våra receptioner på plats. Du packar själv frukosten på Bistron och tar med till ditt boende. Frukostpaketet innehåller 2 frallor, pålägg, ägg, yoghurt, kaffe/te och juice.
Har du missat att förboka frukost? Kom förbi Bistron så hjälper vi dig i kassan!

Pizza & Sallader

Våra populära pizzor och sallader kan du njuta av på plats eller beställa för avhämtning. Avhämtning beställer du enkelt med några snabba klick i mobilen. Du får sedan en notis om när er beställning är klar att hämta i bistron. Våra surdegspizzor toppas efter gräddning med råvaror av hög kvalité, till exempel kycklingfilé eller lufttorkad skinka.

Take away
Beställ och betala vår Take away meny online. Du får ett meddelande till din telefon när det är 8 minuter tills din beställning är klar. Välkommen till Bistron för avhämtning. Beställningar kan endast genomföras när Bistron är öppen.
Beställ take away

Bistromeny

Njut av vår härliga bistromeny med hamburgare, kyckling och pastarätter.

Buffé

Härligt smakfull buffé med kött, fisk, kyckling och vegetariskt, krispiga sallader och matiga tillbehör. Pris 169 kr, barn under 12 år äter för 69 kr.

Allergiinformation