Ät på plats eller ta med!

Öppettider från 4 maj

Frukost

Söndag – Fredag        07:00 – 10:00

Lördag                         06:00 – 10:00

Kvällsservering bar & pizza

Måndag – Söndag     16:00 – 23:00

Köket stänger 22:00

Kvällsbuffé

Måndag – Söndag     18:00 – 22:00

Gekåsbyns Bistro

Välkommen till Gekåsbyns Bistro – vår nya restaurang som öppnar i nybyggda lokaler mitt i camping- och stugbyn. Bistron serverar trerättersbuffé med något för alla smaker, pizza och sallader att äta på plats eller ta med samt mackor och dryck av alla slag. Här kan koppla av efter shoppingdagen, äta och dricka gott och umgås i avslappnad atmosfär med sittplatser både inne och ute.

Gekåsbyns Bistro öppnar redan tidig morgon och servar övernattade gäster med förbokade frukostpaket för avhämtning. Sedan öppnar restaurangen igen framåt kvällen och hälsar alla middagsgäster välkomna. Passa på att boka bord samtidigt som bokar din övernattning, eller chansa på någon av de begränsade drop-in-platserna.

Varmt välkommen till byns bästa häng! Vi öppnar 4 maj.

Vår meny

Frukostpaket

Ladda upp med en ordentlig frukost inför shoppingdagen. Våra omtyckta frukostpaket innehåller allt du behöver för en bra start på dagen. Förboka frukosten direkt vid bokning och hämta upp i Bistron på morgonen!
Frukostpaket 69 kr.

Kvällsbuffé

På buffén finns något för alla smaker och du komponerar själv din middag med förrätt, salladsbuffé, olika varma rätter och något sött att avrunda med.
149 kr vid reservation i samband med bokning av boende. 159 kr på plats.
80 kr för barn upp till 12 år.

Pizza & sallad

Hitta din nya pizzafavorit i Gekåsbyn. Vi erbjuder härligt spröda pizzabottnar med smakrika fyllningar och fräscha sallader. Ät här eller ta med.