Bo ännu billigare måndag–torsdag!

Är du redo för Sveriges roligaste shopping? Måndag–torsdag, under perioden 27 maj till 20 juni, har vi upp till halva priset på rum, stugor och campingplatser i hela destinationen. Ta chansen att shoppa allt du behöver under ett tak till oslagbart låga priser. Samtidigt får du en avkopplande minisemester med familj eller vänner.

Vill du unna dig en skön hotellövernattning, bo bekvämt med naturen som närmsta granne i Gekåsbyn eller ta husbilen på en försommartur till Ullared? Oavsett vad du längtar efter har vi upp till 50 procent rabatt på boende från måndag till torsdag. Erbjudandet gäller vid nybokning online och kan bokas fram till dagen före ankomst.

BOKA NU

 

 

Våra olika boendealternativ

Hotell

Endast 250 meter från varuhuset hittar du Hotellet som erbjuder 264 rum, två hotellrestauranger och eget parkeringshus. Hotellrummen har plats för 2–4 personer och din övernattning inkluderar frukostbuffé för en härlig start på dagen. Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi upp till 30 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris 1120 kr/2 pers. (ord. pris 1595 kr)

BOKA NU

Motell

I nära anslutning till Hotellet ligger Motellet där du bor shoppingnära och bekvämt med egen uteplats. Motellrummen har fyra bäddar (våningssängar) och eget badrum. Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi upp till 30 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris 615 kr/4 pers. (ord. pris 875 kr)

BOKA NU

Ulla

Välkommen till Ulla, ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja rumsstandard. Boendet ligger endast ett par kilometer utanför centrum och du kan välja mellan rum med toalett och dusch, eller rum med tillgång till gemensam toalett och dusch. Den populära frukostbuffén ingår i priset för alla! Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi 50 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris fr. 387 kr/2 pers. (ord. pris fr. 775 kr)

BOKA NU

Skogslängan

Skogslängan är Gekåsbyns lägenheter med hotellstandard. Här bor du med bästa solläge, precis i anslutning till skogspartiet som skiljer stugbyn från varuhuset. På morgonen startar du dagen på bästa sätt med frukostpaket från Gekåsbyns Bistro. Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi 30 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris fr. 835 kr/2 pers. (ord. pris fr. 1195 kr)

BOKA NU

Stuga

I Gekåsbyns boendeutbud finns nära 300 stugor i olika storlekar och former, som alla är utspridda i den natursköna omgivningen. Oavsett vilken stuga du väljer bor du mysigt och familjärt med närhet till såväl natur och aktiviteter som shoppingen i det stora gula varuhuset!  Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi 50 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris fr. 340 kr (ord. pris fr. 680 kr)

BOKA NU

Campingplats

Ta husvagnen eller husbilen och styr kosan mot vår fyrstjärniga camping i Gekåsbyn. Här hittar du 300 campingplatser med el och välutrustade servicehus som erbjuder kök, duschar, toaletter och tvättmöjligheter. Måndag–torsdag, 27 maj till 20 juni, erbjuder vi 50 % rabatt på din bokning.
Kampanjpris 170 kr inkl. el (ord. pris 340 kr)

BOKA NU

Lugnt & luftigt i varuhuset

Veckorna före midsommar är något av en mellansäsong innan sommarens högtryck drar igång hos oss på Gekås Ullared. Det innebär att vi har färre besökare och att det för det mesta är både lugnt och luftigt i vårt stora gula varuhus. Med andra ord är försommaren en perfekt tid för shoppingbesök om du vill kunna strosa runt mellan hyllorna och upptäcka säsongens alla nyheter i ditt eget tempo.

Bokningsvillkor

Avbeställning

TIPS! Lägg till avbeställningsskydd för 95 kr så kan du avboka ditt boende fram till kl. 18 dagen före ankomst med full återbetalning (avbeställningsskydd återbetalas ej).

Erbjudandet gäller enbart nya bokningar, existerande bokningar gjorda innan erbjudandet släpptes kan inte ändras till erbjudandepris.

BOKA NU

 

Med reservation för felskrivningar och slutförsäljning.

Sätt guldkant på din shoppingvistelse

Ta del av vårt omfattande utbud av aktiviteter och naturområden i och omkring Ullared och förädla på din vistelse hos oss.

Att göra efter shoppingen