Shoppa nu. Betala i september.

Under maj månad 2022 har alla med Gekåskortet möjlighet att flexa större inköp och få upp till 150 dagars räntefri betalning. Perfekt för dig som vill passa på att köpa nya glasögon, boka en hotellövernattning eller storhandla i varuhuset. Det kallar vi flexibel shopping – på dina villkor!

Gekåskortet är ett Mastercard utan kortavgift som ger bonus tillbaka på allt du handlar med kortet. Ansök du med!

 

ERBJUDANDET ÄR EJ LÄNGRE AKTUELLT

Hur betalar jag mitt Gekåsköp i september?

När du betalar med Gekåskortet hos någon av Gekås verksamheter* har du alltid möjlighet att flexa dina inköp som överstiger 1 000 kr. Det innebär att du flyttar det enskilda köpet från din vanliga månadsfaktura för att betala det separat med möjlighet till unika delbetalningsalternativ.

På köp gjorda under maj månad har du dessutom möjlighet att aktivera kampanjen ”Shoppa nu. Betala i september” vilket ger dig upp till 150 dagars räntefri betalning, helt utan avgifter. Kampanjen kan aktiveras i appen eller Mina sidor på alla dina Gekåsköp över 1000 kr.

Observera att flexkampanjen måste aktiveras senast den 3:e juni 2022.

Flexköp – Så funkar det!

1.
Handla med ditt Gekåskort för 1000 kr eller mer hos någon av Gekås Ullareds försäljningsställen*. Vänta 2-3 dagar tills köpet är registrerat på ditt kort.

2.
Logga in på Resurs-appen eller på Mina sidor på www.resurs.se och leta upp ditt köp under dina transaktioner.
I appen får du en notis på startsidan om du har möjlighet att Betala senare.

3.
Klicka på transaktionen du önskar flexa och följ instruktionerna. Alla köp du väljer att flexa markeras med ett F i appen.
Så länge ditt köp har status ”Oaviserad” kan du välja att flexa transaktionen genom att välja ”Betala senare”. Därmed aktiverar du kampanjen och köpet kommer på en separat faktura till dig i september.
Observera att det inte är möjligt att flexa en preliminär transaktion. Flexa till och med den 2:e bankdagen månaden efter ditt köp. Därefter går köpet över på din vanliga månadsfaktura.

Notera. Under kampanjperioden kan du få upp till 150 dagars ränte- och avgiftsfri betalning på ditt Gekåsköp. Ordinarie betaltid för köp med Gekåskortet är upp till 60 dagar. Gekåskortets flexfunktion är tillgänglig året runt, men den förlängda betaltiden gäller endast under den begränsade kampanjperioden. Om du inte har tillgång till appen eller Mina Sidor kan du alltid kontakta Resurs kundservice för personlig hjälp med aktivering av flexkampanjen. Ring  0771-11 22 33 eller maila kundservice@resurs.se.

 

Kampanjvillkor ”Shoppa nu. Betala i september.”

Kampanjperiod
Köp genomförda under perioden 1 – 31 maj 2022.
Kampanjvillkor
Skjut upp betalningen av ett köp (flexa) upp till 150 dagar betaltid räntefritt och helt utan extra avgifter. Gäller köp över 1000 kr på någon av Gekås Ullareds försäljningsställen*.
Ingen uppläggningsavgift eller fakturaavgift debiteras det flexade köpet.
Ett flexat köp belastar din kreditlimit tills dess att fakturan är betald.
Faktura för ett kampanjflexat köp skickas ut i september 2022.
Aktiveringsmetod
Aktiveras av kund i appen eller på Resurs Mina Sidor.
Aktiveringsperiod
Flexkampanjen kan aktiveras från den den 1 maj till och med den 3:e juni 2022.

Har du nyligen skaffat Gekåskortet?
Du som ansökt men ännu inte fått det fysiska Gekåskortet kan ändå betala med kortet i Gekås verksamheter. Besök kundtjänst vid varuhusets ingång så hjälper vi dig att skapa en digital version av ditt nya kort som fungerar som betalmedel i kassan. Det digitala Gekåskortet kan användas under 48 timmar i Gekås Ullared samtyliga verksamheter (gäller ej vid bokning av boende online).

Har du ännu inte skaffat Gekåskortet?
Du ansöker enkelt online och kan använda kortet hos oss från första dagen. Gekåskortet är ett Mastercard i samarbete med Resurs Bank. Kortet har ingen kortavgift eller aviavgift och du betalar alltid månaden efter ditt köp. Dessutom ger alla köp med kortet bonuspoäng som omvandlas till bonuscheckar som du kan shoppa för hos oss på Gekås Ullared.
Sms:a ”Gekås” till 71 690 och ansök idag!

 

*Följande försäljningsställen ingår i Gekås Ullareds verksamheter: Gekås Ullared varuhus, Showroom för utemöbler, Skoavdelningen, Gekåsbyn, Restaurangerna, Glasögonfabriken, Blomstergruvan, Guld & Silver, Gekås Mobilservice by PhoneIX, Salongen.