Tillbaka till nyheter
Shoppa smart med Gekåskortet

Shoppa smart med Gekåskortet

Den 15 december 2021

Tillbaka till nyheter

Upptäck Gekåskortet – vårt eget kort- och betalkoncept som hjälper dig att shoppa riktigt smart i vardagen. Kortet, som vi erbjuder dig i samarbete med Resurs Bank, har maximalt med förmåner och minimalt med utgifter. Häng med så berättar vi mer!

Bonus på alla köp!

Börja shoppa smart i vardagen med Gekåskortet! Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i varuhuset, eller betalar veckohandlingen, tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Vid 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor att shoppa för i varuhuset. Kortet har ett obegränsat bonussystem, vilket ger dig oändliga möjligheter till riktigt smart shopping.

Delbetala räntefritt med Gekåskortet

Med Gekåskortet kan du planera din shopping och betala på det sätt som passar dig. Du bestämmer själv om du vill betala hela beloppet eller delbetala när fakturan kommer, månaden efter dina inköp. Du kan dela upp din betalning mot en uppläggnings och månadsavgift, räntefritt i upp till 12 månader. Ett smart sätt för dig att hålla en jämn balans i din ekonomi när du vill shoppa nu och betala senare i din egen takt.

Läs mer på www.gekas.se/gekaskortet.

0 kr i onödiga avgifter

Varför krångla till saker i onödan? Gekåskortet har varken ­årsavgift ­eller fakturaavgift, och inga andra utgifter tillkommer så länge ­betalning sker inom förfallotid. Avgifter kan tillkomma vid val av delbetalning.

Ett kort för hela familjen

Samla familjens inköp och kostnader på ett och samma kort. Då får du koll på utgifterna samtidigt som familjemedlemmarnas alla utgifter hjälper till att generera bonuspoäng. Extrakort är helt kostnadsfritt, tänk bara på att familjemedlemmen måste vara över 13 år och vara bosatt på samma adress som huvudkortinnehavaren. Du kan alltid begränsa extrakortens maxbelopp och funktioner för de yngre kortinnehavarna.

Hur mycket bonus kan jag samla?

I Sverige handlar vi i genomsnitt för drygt 10 000 kronor varje månad, per person. Då ingår bland annat mat, kläder, hygienartiklar, sport, nöjen, bil och bensin. Om du skulle samla all din konsumtion under året på ett och samma Gekåskort skulle det ge dig runt 1 200 kronor i bonuscheckar att shoppa för hos oss på Gekås Ullared. Hur smart är inte det? Börja använda ditt kort oftare och betala alla vardagsutgifter, så får du mer pengar tillbaka helt enkelt.

Tanka bilen 688 poäng

Låt dina tråkiga utgifter jobba för dig! Se till att betala hushållets utgifter, både stora och små, med Gekåskortet. Då går det snabbt att tjäna ihop ­bonuscheckar och omvandla trista vardagsutgifter till härlig shoppingglädje i det stora gula varuhuset.

 

Läs mer om Gekåskortet här >>