Tillbaka till nyheter
Presenttips från Guld & Silver

Presenttips från Guld & Silver

Den 31 maj 2023

Tillbaka till nyheter

Dop, student och bröllop – vår och ­sommar är verkligen högsäsong för stora firanden. Besök vår smyckesbutik Guld & Silver i Gallerian och hitta ­gåvorna som blir till minnen för livet.

Armband från Coeur De Lion med karaktäristiska kuber i vackra färgskalor eller ett klassiskt och elegant damur med armband och boett i ädelstål.

Örhängen från Blomdahl i ­medicinskt titan som är ­allergivänliga och snälla mot huden eller varför inte ge bort ett elegant smyckeskrin med många fack och förvaringsmöjligheter?

 

Guld & Silver utför professionell ­håltagning med nickelfria håltagnings­örhängen från Blomdahls. Vill du ge bort en håltagning i present? Köp Gekås Ullareds presentkort som även gäller hos Guld & Silver.

 

Armbandsur från Fossil med den stilsäkra färgkombinationen brunt och blått eller en maffig armbands­klocka i sportig design från varumärket Guess.

 

 

Upptäck det svenska varumärket By Billgren och deras stilrena smycken, klockor och ­accessoarer för män i alla åldrar. Ge bort ett matchande set i present till ­studenten eller konfirmanden.

 

By Billgren erbjuder matchande smycken i 925 nickelfritt sterlingsilver.

Kombinera och skapa personliga smycken med Pandoras lekfulla berlocker eller satsa på stilrena örhängen från Michael Kors. Perfekt studentpresent!

 

Hitta dina drömmars ring från det svenska ­varumärket ­Schalins som ­tillverkar ­smycken av ädla metaller och äkta stenar i sin guldsmedja i norra Sverige. Prova och inspireras av Schalins utbud hos Guld & Silver. Ditt smycke kan du sedan hämta i butik eller få skickat med hemleverans.