Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared söker 400 nya medarbetare

Gekås Ullared söker 400 nya medarbetare

Den 31 augusti 2018

Tillbaka till nyheter

Gekås Ullared laddar för en intensiv shoppinghöst och behovet av personal är större än någonsin. Nu söker vi 400 nya medarbetare inom både butik- och restaurangverksamhet.

Gekås Ullared satsar stort inför hösten 2018. Varuhuset växer med 3 300 m² och 13 nya utgångskassor tillkommer, totalt blir det nu 85 stycken. Öppettiderna utökas till klockan 22.00 under fredag och lördag i oktober och november för att minska köerna under den absoluta högsäsongen. Med denna storsatsning ökar också behov av personal inom både butik- och restaurangverksamhet.

– Inför hösten behöver vi rekrytera ett stort antal nya medarbetare. För skolungdomar och andra som vill jobba kvällar och helger är det en bra möjlighet att komma ut på arbetsmarknaden och lära sig serviceyrket, säger VD Boris Lennerhov.

Gekås söker medarbetare som är serviceinriktade, positiva och har lätt för att bjuda på ett leende. Både i varuhuset och i de olika restaurangerna är det kunden som står i fokus.

– Här på Gekås är det kundfokus som är den främsta ledstjärnan. Vi alla finns här för kunderna, det är de som betalar vår lön, säger Boris Lennerhov.

– Våra medarbetare är fenomenala på att arbeta effektivt i högt tempo och samtidigt hålla en hög servicegrad. För säsongspersonal finns ofta chans att få jobba vidare inom Gekåskoncernen, säger Boris Lennerhov.

För hösten 2018 lyser Gekås Ullared 400 deltidstjänster till varuhuset och Gekås olika restauranger: Restaurangen, Kaffebaren, Sportbaren, Salladsbaren och Hotellrestaurangen. För att ansöka går du in på www.gekas.se/jobb. Vid frågor kontakta rekrytering@gekas.se.