Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared slår rekord igen!

Gekås Ullared slår rekord igen!

Den 12 november 2018

Tillbaka till nyheter

Årets julhandel fortsätter att leverera rekordförsäljning i Ullared. Lördag 10 november stannade dagsförsäljningen i varuhuset på ofattbara 40,2 miljoner kronor. Istället för att fira med rekordtårta väljer vi den här gången att ge en donation på 50 000 kronor till Missing People, säger Boris Lennerhov.

Lördag 10 november slog Gekås Ullared återigen alla tiders rekord. Dagsförsäljningen stannade på 40,2 miljoner kronor, en putsning av det gamla rekordet från 6/10-18 med hela 1,6 miljoner.

-Att passera 40 miljoner i dagsförsäljning är verkligen en milstolpe, det trodde jag knappt var möjligt, säger vd Boris Lennerhov. Självklart hjälper det till att vi i år satsat på långöppet till kl. 22.00 under fredagar och lördagar i oktober och november.
Det var högt tryck i varuhuset under rekorddagen och Boris passar på att hylla medarbetarna som gör en stor insats varje dag, och inte minst under den hektiska högsäsongen.

-Det var enastående insatser från alla håll i vår verksamhet, utan det jobbet som våra medarbetare gör med passion och stor handlingskraft hade dessa rekorddagar inte varit möjliga, säger Boris.

Försäljningsrekorden firas alltid på Gekås Ullared, oftast med att hela personalstyrkan bjuds på rekordtårta. Men den här gången, med stundande julbord och show som alla i personalen bjuds på, valde man att istället skänka ett bidrag till organisationen Missing People.

-Försvinnandet av 12-åriga Dante i Falkenberg har inte lämnat någon oberörd under veckan som gått. Vi vill hedra hans minne och samtidigt ge en eloge till alla frivilliga som deltog i sökandet. Missing People gjorde en fantastisk insats med att hålla ihop sökandet och för att ge dem lite extra kraft att fortsätta sitt idoga arbete skänker vi 50 000 kronor till deras verksamhet, säger Boris Lennerhov.