Tillbaka till nyheter
Gekås Ullared och Marie Serneholt släpper barnmodekollektion

Gekås Ullared och Marie Serneholt släpper barnmodekollektion

Den 2 februari 2021

Tillbaka till nyheter

Våren 2021 lanserar Gekås Ullared en barnmodekollektion tillsammans med artisten, programledaren och influencern Marie Serneholt. Kunderna kan se fram emot en lekfull och trendig kollektion med plagg för barn i alla åldrar.

Efter en rad succésamarbeten med kända profiler som Pernilla Wahlgren och Glenn Strömberg är det nu Marie Serneholts tur att designa mode för Gekås Ullared.

– Vår barnavdelning är en av de populäraste avdelningarna i varuhuset. Att vi nu kan presentera en unik barnmodekollektion tillsammans med Marie Serneholts känns otroligt kul, säger Gekås vd Patrik Levin.

Kollektionen består av drygt 60 plagg och sträcker sig från babykläder till tonårsmode med ett spann från storlek 50 till 170. Kollektionen är en mix av färgglada mönster och dämpade bastoner av grått, beige och rostrött. Modegraden är hög med croppade sweatshirt, singoallatoppar och overshirts.

– Jag har så länge jag kan minnas haft ett stort intresse för kläder och mode. Men det var först när mina tvillingarpojkar Philip och Nicholas kom som jag verkligen fick upp ögonen för barnmode – herregud så roligt det är med barnkläder! Kollektionen som jag tagit fram tillsammans med Gekås Ullared består av utvalda plagg som jag verkligen älskar, säger Marie Serneholt.

En stor del av bomullsplaggen i Marie Serneholts kollektionen är certifierade med GOTS – Global Organic Textile Standard. En internationell märkning för textil i naturfiber som säkerställer att plaggets hela produktionskedja uppfyller både sociala och miljömässiga krav.

– Vi arbetar målmedvetet med att erbjuda en större andel ekologiska och återvunna material i vårt konfektionssortiment. Vi väljer att arbeta med leverantörer som kan erbjuda GOTS-certifierad bomull och även återvunnen polyester kommer mer och mer, säger Patrik.

Kollektionen i samarbete med Marie Serneholt säljs exklusivt på Gekås Ullared och lanseras i mars 2021.