Tillbaka till nyheter
Fullt med fynd på kosmetikavdelningen!

Fullt med fynd på kosmetikavdelningen!

Den 18 maj 2022

Tillbaka till nyheter

Du vet väl om att Gekås ­kosmetikavdelning har allt från oumbärliga basvaror till det där lilla extra att unna sig till badrumsskåpet och makeuprutinen? Inköpsansvariga Bella Gustafsson delar med sig av sina bästa fyndtips!

Kosmetikavdelningen är nyligen ombyggd så att det är mer inspirerande och enklare att hitta bland hyllorna. Men ändå kan det vara lätt att missa de riktigt bra fynden, det där som man absolut ska passa på att köpa ”när man ändå är på Gekås”.

– Makeupsvampar är en sån sak som många handlar många av. De är prisvärda och riktigt bra, säger Bella Gustafsson.

Hon tipsar också om sminkborstar och penslar i olika modeller. Bra och prisvärda köp för den som vill sminka sig med olika redskap och kanske inspirerats av trender på TikTok eller Instagram. Ett annat tips är Depends nagellack – små flaskor till bra pris, och färgpaletten är stor. Är det svårt att bestämma sig för säsongens pastelltrender, klassiskt rött eller diskret beige, ja, då kan man köpa flera.

Ögontrenden är fortsatt stor, och Gekås har ett stort utbud av brynprodukter och lösögonfransar till exempel. Och för håret är det stora metallklämmor och spännen som gäller. Inom hudvård väljer många kunder produkter som är naturliga, ekologiska, veganska eller tillverkade i Skandinavien. Bella väljer ut märken som Weleda, vilket är relativt nytt i sortimentet, Yvonne Rydings produkter, Lumene och nämner att det också finns kända apoteksmärken på Gekås.

FYNDTIPS OCH STORSÄLJARE

Vill du fylla kundvagnen med de riktigt prisvärda basvarorna, de som alltid går åt, då ska du välja superstorsäljaren glasögonservetter, deodoranter, ditt favorithårfärgningsmedel och mascaror. Där har Bella två egna favoriter: Maybellines Sky High och Loreal Mascara Telescopic.

Ett annat tips är att fylla på med ­presenter för hela året, till exempel skojiga badbomber och spakorgar. Och glöm för all del inte det allra viktigaste så här års: solskyddsfaktor. På Gekås hittar du upp till solskyddsfaktor 50 både för kropp och ansikte, bland annat i smidiga roll-on-flaskor.

Smyckesavdelningen har också ett stort utbud, och också här unnar sig kunderna gärna flera olika örhängen och ringar eftersom priserna är så bra.

– Vi har också jättefina fotlänkar som är otroligt populära nu till sommaren, säger Bella.

Låt dig inspireras av delar av vårt sortiment på hemsidan och unna dig lite skönhetsprodukter – it’s your time!

Till Kosmetika >>