Tillbaka till nyheter
Emma har fattat poängen med Gekåskortet

Emma har fattat poängen med Gekåskortet

Den 26 april 2022

Tillbaka till nyheter

Att använda Gekåskortet överallt, till allt. Det är hemligheten för att snabbt komma upp i flest bonuscheckar att shoppa för. Det säger kortkunden Emma Larsson, som är en fena på smart shopping och att maxa nyttan med Gekåskortet.

Att shoppa på Gekås är kul och att ­shoppa smart är ännu ­roligare, menar Emma Larsson. Och därför var också bonus­poängen anledningen till att hon valde att skaffa kortet.

– Jag som älskar att shoppa på Gekås ser det så här: Varför skulle jag inte vilja ha Gekåskortet? Det kostar mig ingenting, och ändå får jag alltid något tillbaka när jag använder det, förklarar hon.

Emma bor med sin sambo Andreas och deras två barn i Kungsbacka, ungefär 45 minuters resa från Ullared. Det gör att hon smidigt kan planera in sina shoppingbesök när det är som minst antal besökare i det gula huset.

– Det finns inget bättre än att strosa i varuhuset en sen eftermiddag eller kväll mitt i veckan. Då är det som allra lugnast.

Bonuspoäng på allt, överallt

Idag har Emma en kredit på totalt 20 000 kronor på sitt Gekåskort som hon och Andreas väljer att utnyttja varje månad till all konsumtion i hushållet.

– Ganska snabbt efter att jag fått hem mitt kort skaffade vi ett extrakort till Andreas. Så nu kan vi båda på ­varsitt håll använda kortet i vardagen till ­vecko­handling, bensin och alla andra ­utgifter. När lönen sedan kommer i slutet av månaden, löser jag krediten direkt och kan bara luta mig tillbaka och invänta mina bonuscheckar, säger Emma.

Så, hur mycket vinner då Emma på att använda Gekåskortet överallt, till allt? Eftersom varje spenderad krona ger 1 poäng och 10 000 intjänade poäng ­omvandlas till en bonuscheck på 100 kronor, betyder det att Emma kan casha in upp till 200 kronor i bonuscheckar i månaden. Det ger totalt 2 400 kronor per år att shoppa för på Gekås om hon väljer att utnyttja hela krediten varje månad.

– Det är pengar som jag hade gått miste om jag använt mitt vanliga bankkort i vardagen, säger hon.

1 600 kronor på ett år

I december 2021 hade Emma på ett år samlat ihop inte mindre än 1 600 kronor i bonuscheckar att shoppa för på Gekås, ett välkommet tillskott inför julklappsshoppingen.

– Många tror att jag handlar med Gekåskortet enbart på Gekås för att komma upp i den här mängden bonuscheckar, men det är ju helt fel. När jag berättar att jag använder kortet överallt och att det ger bonuspoäng på precis alla köp, oavsett om jag veckohandlar eller går till frissan, då är det flera som hajar till.

De intjänade bonuscheckarna går till det som behövs för tillfället.

– Det kan vara allt från barnkläder, heminredning, tvättmedel och fryspåsar till barnens födelsedagspresenter, som leksaker och spel. Eftersom allt finns på Gekås, är det enkelt att få nytta och glädje av bonuscheckarna, säger Emma.

Nästa bonuspoäng är alltid nära

Emma är dessutom aldrig mer än ett blipp från nästa bonuspoäng eftersom hon har valt att lägga in sitt Gekåskort i mobilen.

– Det är verkligen något jag kan ­rekommendera alla som inte vill ha en massa kort att hålla reda på! Mobilen har jag ju ändå med mig överallt, och det är så smidigt att kunna betala med den och inte vara beroende av det fysiska plastkortet.

Vill du också få mer shopping för pengarna?

Gekåskortet är Gekås eget Mastercard som erbjuds i samarbete med Resurs Bank. När du handlar med Gekåskortet kan du alltid välja att betala allt på en gång eller lite i taget. Du betalar först när fakturan kommer, månaden efter ditt köp. Ansök om Gekåskortet idag. Sms:a ”GEKÅS” till 71 690 eller fyll i din ansökan på Gekås hemsida: gekas.se/gekaskortet

Dina fördelar med Gekåskortet

  • Obegränsad bonus på alla köp, överallt
  • 0 kronor i årsavgift, 0 kronor i fakturaavgift
  • 1 krona blir 1 poäng
  • 10 000 poäng ger en bonuscheck på 100 kronor
  • Kostnadsfritt extrakort (familjekort)
  • Alltid upp till 60 dagars betaltid
  • Upp till 12 månaders räntefri delbetalning

Bonuscheckar – Så funkar det
Varje krona du betalar med kortet ger 1 poäng, oavsett om du shoppar i ­varuhuset eller betalar veckohandlingen, ­tandläkarbesöket eller familjens nya dator. Varje gång du kommer upp i 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kronor att shoppa för hos Gekås Ullared.

Börja shoppa smart med Gekåskortet du med! Ansök idag!

LÄS MER & ANSÖK OM GEKÅSKORTET