Tillbaka till nyheter
Barnsligt kul i Gekåsbyn

Barnsligt kul i Gekåsbyn

Den 24 maj 2023

Tillbaka till nyheter

Gekåsbyn har vi laddat upp med roliga ­aktiviteter som passar hela familjen. Häng med bland linbanor, badtunnor och ­gömda skatter!

HÖGHÖJDSBANAN
Ta med familjen på ett hisnande äventyr bland trädtopparna mitt i Gekåsbyn. Boka din klättring på www.gekas.se eller i Aktivitetsreceptionen.

BADSTRAND
Ta en genväg från Gekåsbyn över berget bakom Skogslängorna. Här väntar nämligen Musasjön, bara ett stenkast från det stora gula varuhuset. Sandstranden med badbrygga och vattenrutschkana är perfekt för ett dopp under varma sommardagar. Här ligger också Bastuflotten som går att hyra för sällskap på upp till 15 personer.

ÄVENTYRSGOLF
Kluriga banor med kreativa hinder, men också härligt familjeanpassat. Gekåsbyns populära äventyrsgolfbana har tolv tekniska och böljande banor med både vattenhinder och bunkrar som väcker tävlingsinstinkten till liv. Men det går så klart att anpassa svårighetsgraden för att passa alla åldrar. Och du behöver inte tänka på att boka – här är det drop-in som gäller och golfklubba hyr du i Aktivitetsreceptionen!

LEKPLATS
Du har väl inte missat Gekåsbyns populära lekplats? Här väntar 900 ­kvadrat­meter med roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Ladda för linbanor, ­hinderbanor, gungor och karuseller – allt byggt med naturen som inspiration. Du hittar lekplatsen i anslutning till äventyrsgolfbanan mitt i Gekåsbyn.

PADEL
Välkommen att utmana varandra i en spännande padelmatch på Gekåsbyns nybyggda utomhusbanor. Banorna bokas online. Se www.gekas.se för mer information.

BAD & BASTU
Avrunda shoppingdagen med ett besök på Gekåsbyns Bad & Bastu – relaxområdet som bjuder på en upplevelse för kroppens alla sinnen. Tillsammans ger de ved­eldade badtunnorna, de svala utomhusduscharna och de uppfriskande bastubaden en lugn och harmonisk avrundning på en intensiv shoppingdag. Boka badtunna
i samband med din boendebokning på www.gekas.se eller ring 0346–375 00.