Västerbottenpaj med lufttorkad skinka

Allergener
Västerbottenpaj med lufttorkad skinka

Gluten

Mjölk/ laktos

Ägg

Ingredienser

Färskost (MJÖLK, GRÄDDE, mjölksyra, salt, ystenzym), VETEMJÖL, VÄSTERBOTTENOST (15%) (pastöriserad MJÖLK, salt, mjölksyra, löpe, konsistensmedel E509, konserveringsmedel (E202, E251)), MJÖLK, SMÖR, ÄGG, GRÄDDE, CRÈME FRAICHE, DURUMVETEMJÖL, modifierad VETESTÄRKELSE, salt, sirap, kryddor,(bl.a. fänkål), timjan.

Lufttorkad skinka: Skinkkött, salt, torkad glukossirap, socker, kryddor, rökt salt, glukos, kryddextrakt, druvsocker,  konserveringsmedel (E252, E250) antioxidationsmedel (E301). Ärtskott.

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.