109:-

Varmrökt lax

Romsås, sparris & citron. Välj mellan fransk potatissallad eller kokt potatis som tillbehör. Serveras från kylmontern.
Allergener
Varmrökt lax

Fisk

Romsås

Mjölk/ laktos

Ägg

Fisk

Potatissallad/Kokt potatis

Svavel-dioxid/sulfit

Senap

Övrigt

Ingredienser

LAX: (Salmon salar), salt.

ROMSÅS:  Gräddfil (MJÖLK), majonnäs, rapsolja, ÄGGULA, surhetsreglerande medel (E260, E330, E270), socker, salt, stabiliseringsmedel (E412, E415), kryddor, konserveringsmedel (E202)), tångrom (4,2%) (havstångsextrakt, salt, kryddor (cayenne, peppar, dill, dragon, gurkmeja, lagerblad), surhetsreglerande medel (E330), stabiliseringsmedel (E415), konserveringsmedel (E202, E211), färgämne (E160c, E160a)), lök, dill, STENBITSROM (1%) (cyclopterus lumpus), rapsolja, färgämne (E160a, E120), konserveringsmedel (E211, E202), stabiliseringsmedel (E415), sherry, surhetsreglerande medel (E330)), gräslök, citronjuice (citron, konserveringsmedel (E224)), salt, vitpeppar, konserveringsmedel (E202, E211).

POTATISSALLAD: Potatis, salt, antioxidationsmedel NATRIUMDISULFIT. Rapsolja, kapris, vatten, salt, vinäger, konsistensmedel (kalciumklorid) citronjuice från koncentrat, konserveringsmedel: KALIUMDISULFIT. Vitvinsvinäger 6 %. Innehåller SULFITER, svartpeppar, socker, dill, persilja. Vatten, SENAPSFRÖN, brännvinsättika, salt, antioxidantmedel: KALIUMDISULFIT (E224), surhetsreglerande medel: Citronsyra (E330)

eller väljer du:

KOKT POTATIS: potatis, salt, antioxidationsmedel, NATRIUMDISULFIT

ÖVRIGT: Sparris, citron, cocktailtomat, frillisecrisp.

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.