Småkakor

Allergener
Havreflan

Gluten

Ägg

Vaniljdrömmar

Gluten

Havrekaka

Gluten

Hallonkrans

Gluten

Ingredienser

HAVREFLAN: Socker, HAVREGRYN 23%, margarin (vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, arom, antioxidationsmedel: citronsyra), VETEMJÖL, ÄGGPULVER, bakpulver (natriumkarbonater, difosfater, ammoniumkarbonater), majsstärkelse.

Kan innehålla spår av soja och mandel.

VANILJDRÖMMAR: VETEMJÖL, socker, margarin (vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, raps, shea, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av vegetabiliskafettsyror, arom, antioxidationsmedel: citronsyra), vegetabiliskt fett: raps, bakpulver: ammoniumkarbonater, vaniljarom 0,2%.

Kan innehålla spår av ägg, soja och mandel.

HAVREKAKOR: HAVREGRYN 32%, margarin (vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, raps, shea, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av fettsyror, arom, antioxidationsmedel: citronsyra), socker, choklad 12% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: solroslecitin), VETEMJÖL, bakpulver (ammoniumkarbonater, natriumkarbonater).

Kan innehålla spår av mjölk, ägg och soja.

HALLONKRANS: VETEMJÖL, margarin (vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, raps, shea, kokos), vatten, salt, emulgeringsmedel: mono- och diglycerider av vegetabiliska fettsyror, arom, antioxidationsmedel: citronsyra), socker, hallonfyllning 12% (socker, vatten, hallonpuré 10%, äppelkoncentrat, förtjockningsmedel (modifierad tapiokastärkelse, pektin), färgämne: morotsextrakt, antioxidationsmedel: citronsyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat, arom), invertsocker, vaniljarom.

Kan innehålla spår av ägg, soja och mandel.

 

 

Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.

Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.