![](https://www.gekas.se/wp-content/themes/gekas-new/assets/frontend/media/fallback-single-dish.jpg)
Puckies Rawboll Blåbär-Kardemumma
![](https://www.gekas.se/wp-content/uploads/2024/09/gluten-100x100.png)
Gluten
Dagliga förändringar kan ske i våra maträtter. Se aktuell information om innehåll och allergener i respektive restaurang i samband med servering/kassa.
Mycket allergiska personer bör vara försiktiga med alla livsmedel som tillverkats av flera ingredienser. All matlagning sker i samma kök, risken för kontaminering kan aldrig helt uteslutas.
Ingredienser
Dadlar (dadlar, rismjöl), glutenfri HAVRE, vatten, vegetabiliskt fett (kokos), kokos, blåbär, äppeljuicekoncentrat, kardemummakärnor, solrosolja
* ”Ren havre” får ex. kallas glutenfri om den odlats på ett vis att kontaminationen anses vara under referensvärdet för ”glutenfri” (uppmätta värden 5-20 ppm)